Minek tanulni ha egyszer úgyis meghalunk?
Én csak közel vagyok a 30-hoz, és volt idő, mikor nem akartam folytatni, de egyet megtanultam. Az életet magam alkotom, hiszek bármiben is, a most biztos, és azt én magam akarom a kezembe venni. Ha pedig ezt tehetem, akkor a lehető legjobban. Tehát teszek érte, tanulok, hogy jobb legyen .
Lehet értékelni és nem értékelni az időt, te döntöd el, de én úgy döntöttem, értékelni fogom . A tanulás pedig ajándék .
Ha ez az egy lehetőségem van, akkor nem vegetatív szinten élem meg, hanem kihasználom. Erre való az élet. Ehhez meg érdemes tanulni . Ha pedig jut másik is, akkor is jobb, hogy ezt is kihasználtam. Tanulni mindenkinek kell , így jut előre a fejlődés, az emberiség, gyakorlatilag bármi
Hát én inkább gyűjtögetném a bogyókat az erdőben meg kergetnék mamutokat és melegednék a tűz mellett, minthogy egész életemben robotoljak és stresszeljek a rezsiköltség meg minden egyéb miatt😀Régen sokkal egyszerűbben, de nyugisabban is éltek az emberek. Persze akkoriban nem is arra vágytak, hogy idén is 2 hétre elmehessenek a Maldív-szigetekre, mások voltak az igények is, de talán pont ezért volt jobb.
25, jah, "nyugisan" "élték" az életet.
Mind a 30 évet. Már ha a született 10 gyerekből beleestek abba a 3ba ami meg is élte a 10 éves kort. Aztán ha nem vitte el őket egy akármilyen megfázás vagy egy vadállat. Vagy nem fertőzödött el egy akármilyen apró sérülésük.
Én nem nevezném azt nyugisnak, amikor nonstop az életedért küzdesz:D
Van egy sejtésem, de még nem tudom bizonyítani, hogy bár a test visszatér a természetbe, az emberi szellem, a hátrahagyott szellemi, érzelmi örökségek által tovább “él”.
Amúgy azért kell tanulni, hogy minél több használható eszközöd legyen, ha életfeladattal kerülsz szembe, vagy, hogy a szeretteidet tudd segíteni az eszközeid által.
Legnagyobb érték a világon az egészség mellett a minőségi információ, ami nem vész el, hanem az újabb generációkkal alakul, tökéletesedik.
A régi nagy szellemóriások is alakítják még mindig egyes emberek belső állapotát. Szóval, valójában nem haltak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!