Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Voltatok már szerelmesek...

Voltatok már szerelmesek előnytelen/ronda külsejű emberbe?

Figyelt kérdés
Ha igen, hogyan történt?

2022. nov. 20. 23:20
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Átlagosak voltak fiatalon. Írtam korábban választ ehhez a kérdéshez, miszerint én szerettem bele "ronda" emberbe. Nem tartom csúnyának amúgy, de fizikai megjelenésében nem az ideálom, viszont ahogy egyre jobban megismertem, levett a lábamról a személyisége, a humora, az, ahogy gondolkozik a világról, az, hogy időről időre tud új dolgokat mutatni.

Én sem vagyok egyébként az ő elképzelt tökéletes nőideálja, ahogy leírta, hogy mit tart a legszexibbnek, kb. Kim Kardashian jutott eszembe. Kicsit teltebb, sötét hajú, fekete szemű, napbarnított bőrű nő az ideál, én meg vékony vagyok, hullafehér, vörös hajú, kék szemű, kismellű, lapos seggű. Az én ideálom egy viking félisten, sűrű félhosszú szőkésbarna vagy barna hajjal, barna szemekkel, szakállal, magas és kisportolt, a párom pedig velem egymagas, vékony, sosem hord szakállat, kopasz, és zöld a szeme. Mégis alig bírtam magammal, egy idő után már mindenféle kamu indokot kitaláltam, csak, hogy találkozhassak vele, egy héttel azelőtt, hogy összejöttünk volna, ültem mellette egy padon, és a belső dialógusom veszekedett saját magával, hogy "most megcsókolom - eszedbe ne jusson! - de nyalogatni akarom a nyelvét, és ölelgetni akarom - NEM - akkor legalább a kezét megfogom - nem baszdmeg, nő vagy, tegye ő meg az első lépést - de érezni akarom, eggyé akarok válni ezzel az emberrel - nem, legyen már tartásod - de nincs, nyalogatni akarom a testét, azt akarom, hogy fojtogasson, de csak játékból, aztán mellette ébredjek - LEGYEN MÁR TARTÁSOD BMEG", szóval nem, értem én, hogy van, akinek a látvány a fontosabb, meg vagyunk, akiknek nem.

Volt pár egyéjszakásom kinézetre ideális férfivel, fele annyi szenvedélyt nem éreztem, mint mikor a párommal fekszek le. Kb. mintha maszturbáltam volna, olyan volt. Oké, elintéztem a fizikai szükségleteim - hívhatom a taxit? Mert akar a halál összebújva aludni, a saját ágyamban akartam aludni utána egyedül.

2023. jan. 6. 21:01
 32/36 anonim ***** válasza:
Egy ronda emberbe senkise tud beleszeretni. Emberileg keptelenseg. Ha megis akkor nem ronda.
2023. jan. 7. 00:59
 33/36 anonim ***** válasza:
31, attól még, hogy nem felel meg az elképzelt tökéletes ideálodnak, vonzónak találhatod őt is, ha jól néz ki. amit leírtál, azt testi vonzalomnak hívják. gondolom a maga nemében jó hapsi, ezért őrülsz meg érte ennyire.
2023. jan. 7. 14:50
 34/36 anonim ***** válasza:
14-es, ez egy nagyon demagóg szöveg. Ha semmi nem fog meg a másik küllemében, akkor esélye sem lesz a belső tulajdonságaival brillírozni. Valami vonzót muszáj találni a másik külsején, különben veszett fejsze nyele... és bizony vannak olyan emberek, akikhez egyszerűen nem tudsz vonzódni, mert semmi nem vonz rajtuk.
2023. jan. 12. 02:37
 35/36 A kérdező kommentje:
#34 Ez így igaz. Bár nekem tetszettek már objektíve ronda emberek, de mégis volt valami vonzó külső jegy rajtuk, ami megtetszett és ezáltal tudtam testileg is vonzódni hozzájuk. De ha ilyen nincs (valami attraktív külső jegy), akkor nem fog működni a kémia.
2023. jan. 13. 22:13
 36/36 anonim ***** válasza:
Egyszer volt rá példa.
2023. jan. 14. 19:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!