Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Voltatok már szerelmesek...

Voltatok már szerelmesek előnytelen/ronda külsejű emberbe?

Figyelt kérdés
Ha igen, hogyan történt?

2022. nov. 20. 23:20
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%
nővéremnek a kigyúrt formás pasik jöttek be. aztán összejött egy cingár vékony alakkal. idén ünnepeltek 25 éves házassági évfordulót
2022. nov. 27. 23:22
 22/36 anonim ***** válasza:
100%

Persze,két eset van,az egyik ha kiderül hogy Mészárosnak hívják,

a másik pedig hogy együtt töltött idő alapján megismersz

valakit, ésmár nem csak a külsejét látod benne..

2022. nov. 28. 14:59
 23/36 anonim ***** válasza:
100%

Hosszútávon amúgy úgyis a személyiség fog dönteni.

Mindenki öregszik, magamon is látom, hogy már van egy ránc a szemem alján, meg megjelent az első ősz hajszál, szóval így a 30-hoz közel kezdek "kopni". Most képzeld el, valaki beleszeretett volna a finom hamvas porcelánbőrömbe, meg a szép gesztenyebarna hajamba, és aztán látja, hogy ez sorvad el.

Tíz év múlva, ha már nem csak két ráncom lesz, meg két ősz hajszálam, akkor mi lenne? Otthagyna egy 20-25 éves, szépsége teljében lévő lányért. Aztán azt is ott hagyná. Vagy teszem azt, akár egy betegség, vagy rosszabb életszakasz, vagy szülés miatt híznék/fogynék pár kilót?

Ugyanez érvényes férfiakra is, tök jó, hogy ki van pattintva, gyöngyörű a mosolya, dús a haja... És, ha elkezd kopaszodni? És, ha megsárgulnak a fogai? Ha már nem bírja majd fizikailag azt az edzést, amit huszonévesen bírt, és kevésé lesz izmos, akkor majd elhagyod egy jobb példányért?

Nagyszüleim több, mint 50 évet töltöttek együtt, ezalatt nagymamám szült 5 gyereket, meghízott, a haja megritkult és megőszült, nagypapám megkopaszodott, az izmai teljesen eltűntek, egy vékonyka ember lett, mindketten ráncosak lettek. Aztán emlékszek, milyen boldogan mesélte egyszer nagypapám, hogy képzeljem el, mama éjjel felkelt pisilni, visszajött, azt hitte, hogy alszik, befeküdt mellé az ágyba, megsimogatta az arcát, és azt suttogta, hogy "Jocikám, nagyon szeretlek!". Az a lelkesedés, meg önirónia, ahogy csillogó szemmel mesélte, hogy "hát még mindig szeret, ennyi idő után még szeret egy ilyen rusnya háklis vénembert, én vagyok a legszerencsésebb vénember a világon, hogy egy ilyen asszony még mindig szeret engem", mondom ez számomra a párkapcsolati minimum innentől kezdve, ilyet akarok.

2022. nov. 28. 16:39
 24/36 anonim ***** válasza:
100%
Szerelmes nem voltam egy nem túl szép fiúba de olyan őrült szexvágyaim voltak felé hogy még magamon is csodálkozok
2022. nov. 28. 21:17
 25/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem voltam még, szerintem nem is lehet
2022. nov. 30. 13:44
 26/36 anonim ***** válasza:
Szerintem egeszseges ember keptelen szeretni/szerelembr esni egy nem vonzo embert. Kortol nemtol fuggetlenul. Ismeren anyat is aki azert dobta el a gyereket mert nem nezett ki eleg jol. A ronda emberek is ezert nem vallalnak gyereket.
2022. dec. 10. 02:40
 27/36 anonim ***** válasza:
100%
Igen még gimiben egy pár hónapra a szövege miatt, nem jöttünk össze de nagyon bírtam azt hittem szeretem is.
2023. jan. 4. 21:02
 28/36 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy nagyon ronda munkatarsam, osszejott egy novel, bar azt nem tudom hogyan es gyereke is szuletett
2023. jan. 5. 05:19
 29/36 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy ez lehetséges. Akit alapból rondának tartasz, az akár a fejére is állhat, akkor sem fog szexuális vágyat kelteni benned. És hát mindannyian tudjuk, hogy a szerelem alapja a testi vonzódás, anélkül csak barátok lehettek.
2023. jan. 6. 11:15
 30/36 anonim ***** válasza:
#23 Ez szép meg jó, viszont fiatalon mindenkinek számít a külső, és nyilván egy hozzád hasonlóan csinos embert fogsz választani magad mellé, nem egy fogatlan vénembert. Ezzel csak azt mondom, hogy idős korára mindenki megcsúnyul, akkor már a hormonok sem dolgoznak úgy, de fiatalon ők is jól néztek ki, tehát együtt öregedtek meg. Illetve sokan tényleg azt teszik, hogy elhagyják a párjukat egy vonzóbb emberért bizonyos idő után.
2023. jan. 6. 11:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!