Voltatok már szerelmesek előnytelen/ronda külsejű emberbe?
Figyelt kérdés
Ha igen, hogyan történt?2022. nov. 20. 23:20
1/36 anonim válasza:
Igen, lelkesedéssel tudta pótolni.
2/36 anonim válasza:
A szépség annyira szubjektív dolog, hogy ami neked ronda, lehet másnak szép, vagy fel sem tűnik. Ha az átlagos szépre gondolsz, akkor nem, de tetszett már olyan ember.
3/36 anonim válasza:
Aki szerelmes lesz valakibe azt gyönyörűnek látja
4/36 anonim válasza:
Mivel, ha szeretem, nem ronda, ezért nem.
5/36 anonim válasza:
Voltam szerelmes olyan csajokba akik tulajdonképpen csúnyák voltak, de mégis volt valami kisugárzásuk. Csak hát én nem voltam elég jó nekik :D
6/36 A kérdező kommentje:
A rondát úgy értem, hogy először annak láttátok, de aztán mégis szerelmesek lettetek belé=megszépült a szemetekben.
2022. nov. 20. 23:32
7/36 anonim válasza:
Nem szépült meg a szememben de kifejezetten jó volt vele a szex.
8/36 anonim válasza:
nem. nekem kizáró ok ha valaki ronda. ha egyetlen nő lenne a bolygón és ronda lenne akkor sem szépülne meg soha a szememben
9/36 anonim válasza:
Nekem nincs ilyen fogalom a fejemben, hogy szép vagy ronda. Amíg nem beszéltem vele, addig nem tudom, hogy szép-e vagy ronda. Chris Evans a legszexibb pasi elvileg, de az csak a feje. És ha náci? Akkor már nem helyes.
Ez olyan, mintha annyiból akarnék sütit sütni, hogy: liszt.
10/36 anonim válasza:
Akit én rondának tartottam, abba sosem szerettem bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!