Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Voltatok már szerelmesek...

Voltatok már szerelmesek előnytelen/ronda külsejű emberbe?

Figyelt kérdés
Ha igen, hogyan történt?

2022. nov. 20. 23:20
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
93%
Igen, a neten ismertem meg és beleszerettem, nem is érdekelt, hogy néz ki, pedig én egy mások szépnek mondott lány voltam. A vicc benne, hogy meg akart csalni. 🤣🤣🤣
2022. nov. 21. 00:20
 12/36 anonim ***** válasza:
98%
Velem volt már ilyen. Bocsánat aki így néz ki, de én világ életembe taszítónak találtam a kopaszságot és a szakállat. Szerelmes lett egyszer belém egy alacsony pasi, aki kopasz is, szakállas is volt. Külsőre nem volt az esetem, de összességében volt benne valami különleges kisugárzás. Gondoltam esélyt adok a dolognak. Megszerettem, szerelmes lettem belé. Egy idő után nagyon helyesnek láttam, szépnek találtam benne dolgokat, pl. a szemeit, az emberi tulajdonságait és a külsejével is kibékültem. Több évet éltünk együtt.
2022. nov. 21. 00:45
 13/36 anonim ***** válasza:
97%

Egyszer volt példa hasonlóra még évekkel ezelőtt, netes barátságból alakult ki.

A személyisége és a humora nagyon megfogtak, és elkezdtem többet érezni iránta. Képeket csak utólag láttam róla, addigra már aktívan beszélgettünk jó pár hónapja. Nekem régen, és most is irreleváns volt hogy hogy néz ki a beszélgetőpartnerem, szóval sokáig nem is voltam rá kifejezetten kíváncsi.

Nekem határozottan nem volt az esetem, és nagy átlagban is elmondható hogy előnytelen volt a külseje, de ennek ellenére nem nagyon változtak az érzéseim.

A vége egy kedves, de határozott elutasítás lett, mert tudta hogy nem lennénk kompatibilisek. Ő egyáltalán nem akart elköteleződni hosszútávú kapcsolatra, csak futó kalandok érdekelték. Tehát pont az ellentétem volt. Utólag belevongolva nagyon rendes volt, hogy inkább elutasított ahelyett hogy kihasznált volna.

2022. nov. 21. 01:53
 14/36 anonim ***** válasza:
96%

Igen.

Én a személyiségébe, a humorába, az egész lényébe szerettem bele. Abba, ami őt Ő-vé teszi. Közben meg tudtam, hogy nem szép, nem jó testű, nem az a "nők álma" ember, de nekem a mindent jelenti. Én sem vagyok szép, maximum átlagos. És ő is belém szeretett valamiért. Nem minden az, hogy hogy nézel ki. Az csak a figyelmet hívja fel, de a nap végén úgyis az fog dönteni, hogy milyen ember a másik, milyen a személyisége, hogy tudtok együtt élni.

2022. nov. 21. 01:56
 15/36 anonim ***** válasza:
91%

Igen.

Első látásra meg sem maradt nekem, total olyan volt, aki szoba se jöhetett volna .

Aztán a munka folytán megismertem, egyre több közös projektünk lett, sokat nevettünk, okos volt, random néha össze futottunk, köszönt es beszéltünk , és lassan megtetszett. Én is egyszer csak realizaltam, hogy ez most hogy, de megtetszett, és már mindig vártam, hogy talalozzunk. De mivel kolléga volt, ki éltük magunk abban, hogy együtt ebedeltunk vagy elmentünk kávézni és beszélgetni. Érezhető volt a szikra, de mindkettonk tudta a határokat. Aztán meg nekem közbe jött más, akivel már házasok vagyunk, azóta egyszer futottam vele össze, de mosolygott és köszönt , de én épp megbeszélésen voltam egy étteremben , így nem tudtam beszélgetni. De azóta is érdekes, hogy meg tudtam kedvelni egy olyan férfit, aki elsőre total nem volt szimpatikus számomra. Egyébként idősebb is volt, de nem vészes, csak 5 évvel :)

2022. nov. 21. 03:39
 16/36 anonim ***** válasza:
Akibe a mai napig az vagyok gyerekkorom óta igen. Hiányzik pár foga, ősz haja lett, az arcán sérülés is van.
2022. nov. 21. 03:51
 17/36 anonim ***** válasza:
95%
A férjemet sosem tartottam egy Don Juannak, teljes ellentéte az eseteimnek. Aztán ahogy beleszerettem egész máshogy gondoltam már . Számomra Ő tökéletes.
2022. nov. 21. 08:33
 18/36 anonim ***** válasza:
96%
Nem ronda volt de így hogy már elmúlt a szerelem nem értem mi volt velem. Nagyon jó szövege és társasága volt az kompenzálta a kinézetét.
2022. nov. 21. 16:21
 19/36 anonim ***** válasza:
6%
Kövezzetek meg, de szerintem nem lehetsz szerelmes egy olyan emberbe akit külsőre nem tartasz vonzónak. Ha valakit alapból visszataszítónak látsz nem leszel belé szerelmes.
2022. nov. 22. 10:16
 20/36 anonim ***** válasza:
95%

#19 ez valamilyen szinten igaz. Ronda ember nem kaphat meg szinte bárkit.

De néhány embernek olyan személyisége, olyan szövege, viselkedése van, hogy kb. bárkit megkaphatna, ha úgy akarná (még ha csak arra az 1 alkalomra is).

2022. nov. 22. 12:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!