Mit gondoltok meddig fogom még halogatni a szakdolgozat benyújtását?
Figyelt kérdés
Hamarosan letelik az abszolutórium kiállításától számított 2 év, amikor is bármely vizsgaidőszakban letehető a záróvizsga. 2 év után feltételhez kötHETI a szakfelelős az államvizsgát, amit a TVSZ egyáltalán nem konkretizál.
Hogy lehet ebből a gödörből kijönni? Még kitüntetéses is lehetne a diploma, bár szakdolgozat hiányában soha a büdös életben nem lesz a kezemben, nemhogy kitüntetéses.
2022. nov. 19. 23:23
12/16 anonim válasza:
Neked mi az akadálya, hogy halogatod? Írhatsz priviben is.
14/16 anonim válasza:
A kérdező mélyen hallgat, hátha a szakdolgozatát írja.
15/16 anonim válasza:
Már írja, tegnap megálmodtam. Szépen körmöl az asztalánál, még én vittem neki a kikölcsönzött könyveket a könyvtárból.
Sajnos nem írt nekem privátban, de tényleg kíváncsi lettem volna a válaszára. Hasonló problémával küzdök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!