Hogyan tudnám rávenni magamat a szakdolgozat írásra?
Én annak idején így voltam vele, inkább játszottam, minthogy csináltam volna. De amikor már nem volt több kifogás, és muszáj volt csinálni, akkor csináltam. És 5-ös lett úgy is, minimális befektetéssel.
Csak az itt a lényeg, hogy ismerd a saját határaidat, és csak addig halogasd, amíg megteheted. Addig nem számít, addig halogasd nyugodtan.
Sokat segítene, ha érdemi szakdolgozat témád lenne.
Egyébként meg ha több orvos is gyógyszeres kezelést javasolt, akkor érdemes lenne legalább elkezdeni.
Mert ha a szakdolgozatot nem bírod írni, ami a te szellemi terméked, a munkád gyümölcse, akkor hogyan akarsz államvizsgára felkészülni?
Családtagok tán orvosok? Ha nem vált be amit javasoltak a gyógyszer helyett, csak ki kéne próbálni. Meg terápia se ártana. És számíts arra, hogy csettintésre valszeg egyik se fogja megszüntetni a problémát, időbe telik. :/
(És ha amúgy akarnál dolgozni rajta, de nem megy, akkor az nem lustaság.)
Szia! Sikerült megírnod? Én most lesz 3 éve, hogy abszolváltam, volt minden féle konzulens váltás és téma elutasítás, aztán vége lett az utolsó felévemnek úgy, hogy semmim nem volt, megkaptam a papírt, hogy minden kreditet (sőt még többet is) elvégeztem ezen a szakon. Azt mondta a tanszékvezetőm, hogy van 5 évem beadni a szakdolit. Akkor ezért a szólásáért kinevettem. Poénra vettem aztán itt vagyok 3 éve, hogy egy betűm sincs.
Veszni hagyni semmiképp nem akarom, így elég megnyugtató az első válasz amit kaptál.
Én is gyógyszer ellenes vagyok egyébként. A családod biztos jól ismer és tudják, hogy ez felesleges gyógyszerezés lett volna.
Remélem sikerült vagy sikerülni fog a szakdolid! Ha van javaslatod, várom.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!