Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csóró és introvertált embernek...

Csóró és introvertált embernek a legrosszabb lenni?

Figyelt kérdés

Az egész élet a szociális kapcsolatokra épül.

Ráadásul,aki szegény,annak sosem lesz éltettere,egy fizetésből nem lehet megélni sem.

Az elszigetelt élet csak a gazdagoknak adatik meg.

2022. nov. 19. 15:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretek introvertált lenni, nem bírom az extrovertáltakat, de belátom, könnyebben boldogulnak az életben. Nem tudom csórónak számítok-e, mert van saját házam, de a fizetésem nem sok, épp kijövök belőle.
2022. nov. 19. 16:50
 12/16 anonim ***** válasza:
59%

2008-ban, volt egy 15 milliós hitel a nyakamban. Havonta fizettem a törlesztőt, a rezsit, a kaját, gondoskodnom kellett a testvéremről aki még iskolás volt, plusz a szüleimnek is segíteni.

Nehezen, de vissza fizettem, úgy hogy egyik hónapról a másikra éltünk.

Dolgozni kell, és nem siránkozni hogy szar az élet.

Nincs munkád, akkor keres. Rosszul fizet a jelenlegi munkahelyed, akkor keres másikat. Mindenkinek meg van az esélye. Csak sokan nem élnek vele!

Nem nyafogni kell, hanem cselekedni, előre menni.

2022. nov. 19. 17:17
 13/16 anonim ***** válasza:
90%

Keresni lehet csak nem találsz. Jól fizető munkahely olyan nem is igen létezik, csak egy nagyon szűk körnek. Marad a vállalkozás, ami vagy sikeres vagy nem.

A párkapcsolatokról felesleges is beszélni, halott ügy

2022. nov. 19. 17:45
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem is a legrosszabb, de tényleg szívás. Egy csóró extrovertáltnak ott vannak a társasági élet örömei. Plusz az ismerettségei által több esélye van viszonylag jó munkát szerezni, mint annak, akit senki nem ismer, senki nem ajánl be és nem is brillírozik az interjún.
2022. nov. 19. 17:56
 15/16 anonim ***** válasza:
66%
Olyan szempontból szívás, hogy az introvertáltak általában komolyabbak, a humorérzék meg a szociális élet gerince. Ha meg tudsz nevettetni valakit (tanárt, főnököt, intrjúztatót, munkatársat, akárkit) onnantól sokkal jobban kedvelnek, szívesebben segítenek, és esélyesebb, hogy kivételeznek veled. Számomra teljességgel érthetetlen, és valamilyen szinten gyomorgatónal tartom, hogy a társadalmunk ennyire megszállottja az állandó komolytalanságnak és vihogásnak, dehát ez van...
2022. nov. 19. 18:14
 16/16 anonim ***** válasza:
61%

*gyomorforgatónak tartom

Nem tudok írni :')

2022. nov. 19. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!