Csóró és introvertált embernek a legrosszabb lenni?
Az egész élet a szociális kapcsolatokra épül.
Ráadásul,aki szegény,annak sosem lesz éltettere,egy fizetésből nem lehet megélni sem.
Az elszigetelt élet csak a gazdagoknak adatik meg.
Nem. De tényleg nem könnyű.
Hajléktalannak, etiópnak, láb nélkülinek, vaknak stb.. lenni rosszabb.
Hát én nem örököltem,és egy garzonhoz is vagy 10-20 év kell.
Egyedül kevesen hitelképesek.
Hidd el, vannak akiknek még rosszabb az életük, mint a csóró introvertáltaknak.
Ilyen, aki vak és szegény, vagy aki idős és szegény és magányos, aki hajléktalan és beteg is...
A hajléktalanok között is több lehet az introvertált.
Akik nem képesek beilleszkedni a pörgős,szociális térbe,nagyobb eséllyel csúsznak le.
Értem hogy jó sajnáltatni magad és siránkozni, de vannak ennél milliószor rosszabb dolgok. Majd ha pl. kampec a májadnak és arra vársz hogy legyen donorod, agydaganatod van, rákod lesz, annyi a tüdődnek, másra kell hagyatkoznod a mindennapi életben, súlyos mentális gondjaid vannak, a gyereked, feleséged vagy a családod meghalt, súlyos balesetet szenvedsz ami után teljesen megváltozik az életed és még lehetne sorolni, akkor kicsit máshogy látnád a dolgokat.
Kicsit mozdulj ki a való világba és nézz körül mennyi ember van sokkal szerencsétlenebb helyzetben, akiknek segítség kellene. Utána nézz a tükörbe és próbálj még siránkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!