Csak szerintem furcsa az, hogy nagyon félénk, introvertált fiúként úgy érzem, hogy jól kijövök a kemény, harcias nőkkel?
Egyáltalán nem furcsa. Zsák a foltját helyzet (bár a harcias nőt nem tudom, mennyire kell szó szerint értelmezni).
Általában minden emberi kapcsolatban megfigyelhetők az ilyen szereposztások. Ha valaki könnyebben hoz döntéseket, mint a másik fél (pl egy párkapcsolatban), akkor az mind a két félnek előnyös. Két határozott lehet, hogy két irányba húzna könnyen, két nehezen döntésthozó pedig csak totyorogna egész életében.
Én is nagyon domináns nő vagyok, határozott vagyok, és kvázi tudat alatt mindig olyan párjaim voltak, akik "követtek" a döntésemben, és akik önmagukban kissé bizonytalanok voltak. De azért ilyen helyzetekben sem szabad semminek végletesnek lennie: a bizonytalanABB nem jelenti, hogy papucs, a domináns nem jelenti, hogy csicskáztató vagy épp manipulatív.
Pedig de, szorongásos, visszahúzódó vagyok.
És az is igaz, hogy sokszor eléggé anyáskodóak velem meg pátyolgatnak, de nem mindegyik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!