Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a helyzet olyankor, ha...

Mi a helyzet olyankor, ha kapcsolatban vagyok de változott közben egy kicsit az ideálom?

Figyelt kérdés
3 éve vagyunk együtt, nagyon szeretem, jól néz ki, mindig is jól nézett ki, de filmek alapján rájöttem, hogy egy kicsit eltérő külsejű pasik is bejönnek.
2022. nov. 17. 18:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
86%

Ha szereted és tetszik neked mi a baj vele?

Vagy ha más pali kell dobd oszt keress olyat

2022. nov. 17. 18:54
 2/14 anonim ***** válasza:
91%
engedd akkor el szegény srácot, ne már egy ilyen nyomorulttal mint te, legyen
2022. nov. 17. 18:59
 3/14 A kérdező kommentje:

szeretem nagyon, vele tervezem leélni az életemet, úgy érzem ő számomra a nagy Ő. :)

viszont nekem talán a vékonyabbak jönnek be, ő viszont egy picit “husisabb”. Viszont a sz#x és minden más is tökéletes vele.

Nagy baj az, ha külsőleg nem teljesen az ideálom, de attól még vonzónak találom?

2022. nov. 17. 18:59
 4/14 anonim ***** válasza:
86%
Hat sztem most szakits mert kesobb megszarabb lesz neki. Elobb utobb ugyis fogsz ez mar most latszik
2022. nov. 17. 19:07
 5/14 he84 ***** válasza:
100%
Elárulom kérdező, hogy legtöbben nem az ideáljukkal vannak együtt párként és ne haragudj, de butaság az, ha valaki jobban szeretné az ideálját párként, főleg ha mindenképp. Pláne úgy, hogy épp van párja, akit állítólag szeret, vonzódik hozzá és jól megvannak szinte mindenben, mint például te a pároddal kérdező. Legtöbben nem találják meg az ideáljukat párként, legalábbis külsőre nem. A belső az, ami a legfontosabb a másikban, pláne hosszabb távon. Ha meg mégis felszínes vagy kérdező és ha neked a külső nagyon számít, akkor minek jöttél össze vele? Pláne ha tudtad, hogy te inkább ideálhoz ragaszkodsz. Fura. Vagy szakíts vele mielőbb (bár fura lenne ezek után, főleg a párodnak), vagy pedig változtass a hozzáállásodon és sokkal inkább a belsőt nézd és akkor ne szakíts.
2022. nov. 17. 19:26
 6/14 he84 ***** válasza:
100%
Az én barátomnak szintén nem én vagyok az ideálja, mégis bejövök neki, főleg a belsőm jön be neki, de azért valamennyire külsőre is. És ő nem kergeti, nem keresi az ideálját, amit jól tesz és én se.
2022. nov. 17. 19:28
 7/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat, pontosan ilyen választ szerettem volna hallani. :) Mindig is úgy voltam vele, hogy a külső nem olyan fontos, hanem inkább a belső, és pontosan a tulajdonságai miatt szerettem belé és minden alkalommal jobban és jobban szeretem.:)

Csak féltem attól, hogy én lennék az “egyetlen, aki nem a külső ideáljával van együtt”, de örülök, hogy tévedtem. Köszönöm mégegyszer a válaszokat. ❤️

2022. nov. 17. 19:39
 8/14 A kérdező kommentje:
és én sem keresem az “ideálomat”, főleg már nem így, hogy egy ilyen csodálatos kapcsolatban vagyok.
2022. nov. 17. 19:40
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

A férjem teljesen ellentéte annak, amilyen férfiak amúgy tetszettek valaha is 🤷‍♀️

Mi van akkor?

2022. nov. 17. 19:51
 10/14 he84 ***** válasza:
Oké kérdező, akkor rendben van, ha úgy véled mégis, hogy a belső a legfontosabb. Ez is igaz, hogy jó és alap esetben a másik belsője a szimpi, ha bele is szeretünk, akkor abba szeretünk bele és nem a külsejébe. Ám tapasztalatból is mondom, hogy beleszeretés nélkül is lehet szeretni a másikaz a belsője alapján, még vonzódni is lehet hozzá, nem törvényszerű hozzá a szerelem.
2022. nov. 17. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!