Kinek mit tanított a vírus helyzet emberi kapcsolataiba?
Figyelt kérdés
Gondolok itt emberi, baráti, szeretői, szerelmi, bármilyen kapcsolataira.
Az a nagy helyzet én hatalmasat csalódtam embertársaimba élet kb. minden területén.
2021. ápr. 24. 18:29
2/12 anonim válasza:
Én minden nap csalódok az emberekben, nem kell ahhoz vírus
3/12 anonim válasza:
A vírus előtt is utáltam (szinte) mindenkit. Nem hiába...
4/12 anonim válasza:
Ilyen első osztályos korom óta csalódok sorozatban az emberekben. Te csak most kezdted el? Hol éltél eddig?
5/12 anonim válasza:
Én is mindenkit utálok, a vírus csak annyit változtatott, hogy nem láttam a szüleimet már majdnem egy éve. Most már jobban elviselném a hülyeségeiket is, csak láthassam őket többször.
6/12 anonim válasza:
Meg kell becsülni mindent amink van, mert lehet, hogy másnap már nem lesz.
7/12 anonim válasza:
Eddig is befelé forduló voltam, vírus előtt is. Igazából annyi, hogy pár utált családtagot még annyiszor sem kell látnom, mint előtte (pedig előtte is kivontam magam az összejövetelek alól.)
8/12 anonim válasza:
Nekem vírus nélkül is sikerül csalódnom emberekben, olyanokban is, akiket évek óta ismerek. És már nincsenek is nagy/magas elvárásaim..
9/12 anonim válasza:
Ez olyan jó. Itt mindenkit átvernek, meg mindenki csalódik az emberekben. Gondolom ti makulátlanok vagytok. :D Ha mindenki csak másban csalódik, akkor mindenkinek más a rossz, de nyilván ez egy paradox helyzet.
10/12 anonim válasza:
Lokálisan: továbbra is csak magadban bízhatsz. Globálisan: van azért ösdzetartás ebben a társadalomban.
A ketőt együtt nézve ellentmondásos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!