Kinek mit tanított a vírus helyzet emberi kapcsolataiba?
Figyelt kérdés
Gondolok itt emberi, baráti, szeretői, szerelmi, bármilyen kapcsolataira.
Az a nagy helyzet én hatalmasat csalódtam embertársaimba élet kb. minden területén.
2021. ápr. 24. 18:29
11/12 anonim válasza:
9es vagyok. Köszi a lepontozást, de ha mindenki csak másban csalódik és ő sose okoz csalódást, akkor az továbbra is paradox. És akkor tökéletes világban lennénk. Ergo valaki hazudik és ferdít. Ezek tények.
12/12 anonim válasza:
Én nagyon jól meg voltam ill. vagyok anélkül, hogy kerülgetnem kellene feleslegesen embereket, - nyilván azokra gondolok elsődlegesen, akik kifejezetten kellemetlenkedő stílusúak, azt élvezik, hogy mindenki sík ideg körülöttük és ettől érzik magukat "valakinek". Nem hiányzanak! Azokat viszont őszintén sajnálom, akiknek felborította, ellehetetlenítette, feje tetejére állította egzisztenciálisan az életét a járvány. A járványhelyzet azonban rámutatott arra is, hogy az emberek túlnyomó hányada szinte csak és kizárólag a saját, rövidtávú érdekeinek érvényesítésében képesek gondolkodni. Nem sok olyan akcióról tudok, amely azt célozta volna, hogy a munkájukat tömegesen elveszítő embereknek miként lehetne minél emberi méltóságot nem alázó megélhetési formát találni a lehető leghamarabb, - persze ez még nem jeleni azt, hogy nem volt ilyen vagy hasonló, de a médiák nem nagyon izzottak ezek súlya alatt. A fogyasztói társadalom káros hatásai egyértelműen mérhetőek voltak, mérhetőek - az ellentmondásos, bizonytalanságot keltő, ill. dezinformatív híráradat jelenlétének köszönhetően és az emberek önző életszemléletének közvetlenül felszínre kerülése által.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!