Van egy fura helyzet amitől félek, mit tegyek? Pénteken szenteste napján leveleztem egy jóbarátommal. Írta a végén, hogy reméli rokonoknál vagyok, tehát nem vagyok egyedül reméli. A rokonoknál is voltam, vagyok, csak neki pénteken erre már
elfelejtettem válaszolni, hanem elmentem ünnepi programra.
Ugye nem sértődött meg azon h az utolsóra elfelejtettem válaszolni. A legutóbbi válaszával is a szereretét fejezte ki.
Most írjak neki, h rokonoknál vagyok, este hazaérek mesélek, vagy ráér este amikor már hazaértem?
Félek h megsértődött és meg akarok nyugodni.
Nem mondja azt h pénteken lett volna időm válaszolni?
Miért írtad ki megint?
Már mondtuk, hogy ha nem narcisztikus, akkor nem sértődik meg.
Már mondtuk reggel 8kor hogy írj neki most. Erre 1 órakor megint kiírod a kérdést. Remélem hogy csak viccelsz vagy pedig gyerek vagy. Hány éves vagy? 10 éves kor körül normális hogy aggaszt, de nem fog megsértődni senki sem ezen.
Hogy a jobb? Ha most irok neki, hogy Ott voltam vagyok este megyek haza meselek, vagy este irjak otthonrol?
Ha este irok nem mondja azt h leszartam ot aZ unnepben ugy h mindekozben penteken leveleztunkcsak az utolsora nem alaszoltam???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!