Mitől lennétek boldogok jelen pillanatban?
Jó étvágyat!
(Helyesen bazd-meg "Z"-vel, teljes hasonulás, nyelvtan 1-es)
Jó étvágyat!
(Ne offolj már ennyit légy oly nedves) 👩❤️💋👩
OFF
30
Próbált meg a natúr zabpelyhet, ha már a stresszt nem tudod csökkenteni, csodákat tesz 🤣
Off:
#36 erre a cica nem volt kíváncsi, a kutyát meg se említem.
#37: az análgyöngyön gondolkodtam még
Boldog lennék ha mehetnék végre szórakozni, bulizni, pontosabban lenne is kikkel, olyan értelembe véve hogy ne csak én keressem őket ilyesmivel, hanem ők maguktól. Elegem van már az ingerszegénységből, amiből bár jórészt sikerült kitörnöm egy bizonyos ideje, de még mindig nagyon szegényesek a mindennapjaim és vágyom az élményekre, interakciókra és a pörgésre.
Szeretném ha a jelenleg kialakulóban lévő/kialakult barátaimmal nem úgy végződne ez a barátság téma, mint azokkal akikkel korábban napi szinten tartottuk a kapcsolatot személyesen is, ma meg már semmi.
Ami még boldoggá tenne, ha találnék még egy olyan srácot, mint a volt barátom, leszámítva azt hogy ő mégse szeretett eléggé.
Plusz egy dolog, a pénz lenne, ami jelenleg sok problémámat megoldaná, a föntieket leszámítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!