Ki mit akar kezdeni az életével jelen pillanatban?
Tervek vannak?
Nemet és kort is írj.
Jelenleg gyesen vagyok. Hamarosan indul egy tanfolyam, szeretném elvégezni baba mellett. Ezenkívül minden erőfeszítésünkkel azon vagyunk, hogy felújítsuk a házat. Eddig minden jól halad.
30
- angol C1-es nyelvvizsga
- holland B2-es nyelvvizsga
- jogsi B kategóriára
- felvétel egy külföldi (remélhetőleg holland) egyetemre
- a jövőben egy harmadik nyelv megtanulása
Jelenleg ezek ugrottak be.
19L
Saját lakás befejezése, odaköltözés, párkeresés, nagyobb lakás vásárlás, gyerek.
31F
-Német B2 nyelvvizsga
-angol tanulmányaim folytatása
-egyetemre való bekerülés
-leki gondjaim megoldása
-"pár" találás
19/L
A, Munkahely váltás, ha ez nem megy, akkor;
B, Egy nemrég tanult dolgot beindítani, ami önálló munkát tudna számomra adni. (38F)
Az első lépés mindenképpen a forgalmi vizsga újbóli megpróbálása. A többi az eredménytől függ.
Ha átmegyek, király, felmondok a jelenlegi munkahelyemen, keresek egy sokkal jobban fizető munkát, és félrerakok közben a többi jogsira egészen C+E-ig, hogy aztán kamionsofőr lehessek, ami régi álmom. Utána saját lakásra gyűjtés, utazgatás.
Ha megint megbukok, veszek egy egyirányú repjegyet Grúziába, és egy farmon fogok kertészkedni meg állatokat etetni szállásért és kajáért cserébe. (És teljesen komolyan gondolom, legutóbb, amikor megbuktam, 2,5 hónapra a Balkánra utaztam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!