Ki mit akar kezdeni az életével jelen pillanatban? Milyen terveid vannak?
Kort és nemedet is írd meg.
Szép napot.
23l
Halál várása, mert öngyilkossághoz lusta vagyok így kivárom a természetest.
Megszerezni az alapdiplomát, letenni a jogosítványt, összegyűjteni 1 millió Forintot - év végéig ezek a terveim.
Következő évben leteszem nyárig az angol felsőfokút, beiratkozok egy programozás tanfolyamra, amit nyár végéig elvégzek, közben jelentkezek mesterképzésre amit 2022 ősszén fogok elkezdeni.
Mesterképzés alatt TDK-n és OTDK-n is részt szeretnék venni, gyakornokként két évig dolgozni egy kiszemelt munkahelyen, illetve mesterképzés alatt német középfokú nyelvvizsgát is leszeretném tenni.
Miután meglesz az MSC diploma a 2 év szakmai tapasztalattal és 2 nyelvvizsgával 5 évig tervezek az adott cégnél dolgozni, ezalatt letenném a német felsőfokút, aztán ha minden jól megy Németországban dolgoznék pár évig, ezek után egy PHD-n elgondolkodnék.
Mesterképzés végeztével vagy még előtte pedig egy vállalkozás ötletemet szeretném megvalósítani (többek között most arra is gyűjtök diákmunkával).
Mesterképzés alatt pedig keresnék egy barátnőt akivel hosszútávon tudok tervezni.
22/F
Ha már mindenki ilyen szuicid, akkor válaszolok én is:
Tavaly kipróbáltam én is, de nem jött be.
Ősz óta tanulok, próbálom a sokadik jövőképemet felépíteni, eddig megyeget is, úgy ahogy. Most végre van újra életcélom, de csak olyan, aminek a teljesítési határideje 30 éves koromig történhet meg. Ha útközben megakakadok valahol és kicsúszok a határidőből, akkor lehet újra megpróbálkozok a tavalyi kaszkadőrmutatvánnyal.
Durva, hogy mennyire negatívak az emberek. Ha az élet egy alapos pofon csapással jutalmaz, miért az az első reakció, hogy öngyi leszek!?
Rövidtávú terv a minél több munka. Szeretem, nemrég másodállást vállaltam, több munka = több pénz. Közben családalapítás. A sok munka mellett ha visszaáll végre a normál kerékvágás, akkor idő a barátaimmal, nagy kirándulások, nyaralás, barangolás országhatáron belül és azon túl. Alig várom, hogy végre mehessünk mindenfelé újra.
Hosszútávú terv a családi ház és minden vágyam egy kis nyaraló. Ehhez a telket már keressük, amin szép lassan megépül majd álmaink kis faháza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!