Mégis miért mennek el a moziba néhányan azért egy horror filmre, hogy végig nevetgéljenek rajta?
Vannak akik szerint csak azért röhögnek, hogy ezzel palástolják az ijedtségüket és biztos vannak ilyenek is, de szerintem ennél több is van a dologban.
De egyszerűen nem fogom fel hogy miért fizetnek immár 2000 forintot azért, hogy ilyet csináljanak?
Az már csak hab a tortán, hogy ezzel még roppant módon zavarhatják is azokat, akik nem ilyen barmok.
Hagy ne mondjam melyik hazai kisebbség egyes tagjai között valamiért különösen népszerű ez a fajta tevékenység.
Már az is megfordult a fejemben, hogy enyhe mentális sérülés esete is fennállhat ilyen embereknél.
Pl mikor van egy ilyen jelenet, hogy egy karakter behajt egy tükröt és hirtelen feltűnik egy sötét alak a tükörképben az, hogy a viharban lehet olyan poénos, hogy hangosan vihogsz rajta??
Most komolyan az ilyenek, hogy beszélhetik meg egymás között, hogy elmenjenek egy horror filmre? :D
Én azt nem értem, hogyan tud valaki egyáltalán féni, megijedni egy horror filmtől.
Meg egyébként miért jó bárkinek, hogy ijesztő dolgokat nézzen szándékosan.
Ha valami olyan gagyira siker, hogy nem lehet féni, akkor teljesen helyénvaló, hogy nevet rajta. Nem értem, Te miért azzal foglalkozol, mások hogyan fogadnak egy filmet.
Azért, mert érdekel maga a történés, de attól még vicces, ahogy az emberek félnek meg megijednek tőle, meg a különösen látványosan erőltetett jumpscare-ek is. Élvezem én a horrorokat, csak nem azért, mert ijesztőek. :) Nem azért fogjuk abbahagyni a moziban nézésüket, hogy ne sértsük meg a te komplexusodat, hogy te ott remegsz a hátsó sorban, valaki meg egyenesen nevet rajta.
Amúgy meg más oka is lehet, sokan nevetnek stressz- és félelemhelyzetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!