Csak én nem értem miért vannak ennyire kiakadva a szülők ezen?
Úgy tűnik 2022 nagy őrülete lett a huggy wuggy plüss, mindenhol árulják és veszik a kölköknek. Ha valaki lemaradt volna, ezekről beszélek: [link]
Már a rendőrség is meg egy iskola igazgatója is foglalkozott vele hogy ilyet hogy lehet adni a gyereknek, eltorzul tőle a személyisége, szorongani fog, stb. Mivel a játéknak plüss fogai vannak, és arról énekel hogy addig öleli a gyereket amíg meg nem hal. Na most szerintem teljességgel a szülő felelőssége hogy 1) nézzen utána mit vesz meg a gyereknek 2) mérlegelje hogy ez az ő porontyát hogy befolyásolja. Én pl másodikos koromtól egészen felsős koromig imádtam mindent ami horror. 4-en az osztálytársaimmal minden infó órán ha szabad foglalkozás volt összeültünk szellemes videókat nézni, japán legendákat kutatni, suli után ment a szellem vadászat és a horror játékok. Úgyhogy mi imádtunk volna egy ilyen figurát. De volt olyan osztálytársunk aki ötödikben sem mert elmenni egyedül pisilni mikor a suliban aludtunk. Róla elhiszem hogy szorongott volna tőle. Szóval szerintem nem a játék a hibás, hanem a szülő aki megveszi egy olyan gyermeknek akinek nem való.
Ez itt a reklám helye?
"Úgy tűnik 2022 nagy őrülete lett..."
Akkora nagy őrülete lett az évnek, hogy én pl. nem is hallottam róla. Most már tudom, micsoda, mivel te reklámozod itt. A magyarországi forgalmazó marketing-igazgatója vagy?
Nem, ezután sem fogom megvenni a gyerekeimnek.
Van ezer és egy plüssük, ami nem zenél és nem énekel, csak úgy egyszerűen ölelgetni lehet őket. Azok teljesen megfelelőek. Ha néha veszünk még egyet, azok is hang nélküliek.
Követem a Poppy playtime játékot meg az azzal kapcsolatos híreket.
Alapvetően egy horror játékról beszélünk és ezen játékokról szól.
Ha most ezt megcsinálják irl azzal mi a baj?
Ez nem gyerekeknek van gyártva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!