Miért vannak egyes nők kiakadva, hogy szerintük szülőgépnek nézik őket miközben a magyar népesség fogy?
Figyelt kérdés
Nem annyira egy géphez hasonlítható tempó ha közben fogyunk.2021. máj. 30. 18:42
2/38 anonim válasza:
Szerintem nem fogy csak szimplán elköltözik külföldre,nálam minden 3 dik nő terhes facebookon. Pedig 20-30 évesek...
4/38 anonim válasza:
Remélem nem törlik a kérdést, és majd lehet olvasni az idetévedt feminácik okfejtéseit.
5/38 anonim válasza:
Mert nem azért kellene szülni, hogy a magyar népesség ne fogyjon.
7/38 anonim válasza:
Gyereket épeszü ember - akár férfi, akár nö - azért vállal, mert gyereket AKAR, nem pedig azért, mert a népesség csökken és ez állampolgári kötelesség!
Másrészt a nöknek is joga van eldönteni, hogy akar-e szülni, meg ha igen, akkor hányat, és nem teljesíteni kell valami normát.
8/38 anonim válasza:
Engem személy szerint ez azért idegesít, mert csak a nőket okolják. Holott a gyerekhez erősen szükséges egy férfi is. De szólj, ha rosszul tudom.
Amúgy rengeteg nő van, aki boldogan szülne, csak nincs kinek.
9/38 anonim válasza:
Én egy 30-as nőtől halottam.
Egy férfi mondta neki, hogy szeretne tőle gyereket. Soha többé nem akart vele találkozni, mert: "mi vagyok én, szülőgép?"
10/38 anonim válasza:
Én nem akadok ki rajta, csak megerősít a döntésemben, hogy ne szüljek. Minek? Ide? Ilyen gondolkodású emberek közé? Megkímélném inkább ettől a világtól. Tisztelet persze a kivételnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!