Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért vannak egyes nők kiakadv...

Miért vannak egyes nők kiakadva, hogy szerintük szülőgépnek nézik őket miközben a magyar népesség fogy?

Figyelt kérdés
Nem annyira egy géphez hasonlítható tempó ha közben fogyunk.

2021. máj. 30. 18:42
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
84%
A kormány hibája hogy fogynak a magyarok. Mindenki elmenekül külföldre mert nincs megélhetés, a munkanélkülieket támogatják. Azt erősítik az emberben hogy szüljön a semmire. Ennek mi értelme van? Hogy szidják az emberek a cigányokat hogy szülnek 10 gyereket egyszerre. De miért ne szülne mikor a kormány eltartja? Nem kell dolgoznia egynek se mert kapnak tanszert, ingyen étkeztetést, támogatást, csirkét tápot, krumplit hagymát. Közmunkára bemennek ha kell, ha büntetést kapják leülik a haverokkal. Ki akar ilyen országba szülni?
2021. máj. 30. 19:56
 12/38 anonim ***** válasza:
92%
Haha megnyugtatlak, én sem fogok szülni soha. :D plusz 2 barátnőm sem.
2021. máj. 30. 19:57
 13/38 anonim ***** válasza:
15%
Hú de megnyugodtunk.
2021. máj. 30. 20:02
 14/38 anonim ***** válasza:
85%

Engem is az zavar, hogy kizárólag a nők feladatának állítják be a szülést és a gyereknevelést, mintha a férfinak csak annyi lenne az egészben a szerepe, hogy ad egy spermiumot, amiből gyerek lesz bennem. Innentől kezdve viszont én kockáztatom az egészségem a terhességgel és a szüléssel, én szoptatom a gyereket, én maradok otthon vele, én gondoskodom róla 0-24-ben, én hordom oviba, én csomagolom neki a szendvicset a suliba, én járok szülői értekezletre, én maradok otthon vele, ha beteg lesz, én kérdezem ki tőle a leckét esténként.

Ha olyan kampány indulna, ahol az apukák gyerekneveléssel kapcsolatos feladataira is felhívják a figyelmet és olyan családmodellt mutatnak be, ahol mindkét szülő kiveszi a részét a gyereknevelésből, akkor sem értenék egyet az egésszel, mert szerintem nem az állam feladata eldönteni, hogy ki hány gyereket vállaljon, de valahol egyetértenék vele.

2021. máj. 30. 20:02
 15/38 anonim ***** válasza:
34%
*de valahol érthetőnek tartanám
2021. máj. 30. 20:03
 16/38 anonim ***** válasza:
81%
A kérdező férfiú bezzeg nagyon élvezné az egy géphez hasonlítható tempót.
2021. máj. 30. 20:15
 17/38 anonim ***** válasza:
80%
Csak a nő dönthet arról egy személyben, hogy arányban áll-e a terveivel az egészségügyi kockázatok vállalása vagy sem. Senki más!
2021. máj. 30. 20:44
 18/38 anonim ***** válasza:
3%

#17:

És ha úgy dönt, hogy minden rendben, akkor a gólya hozza a gyereket?

2021. máj. 30. 20:46
 19/38 anonim ***** válasza:
14%
18 Tudod van már mesterséges megtermékenyítés is. Nem muszáj összefeküdni bárkivel ha gyereket akar az ember
2021. máj. 30. 20:48
 20/38 anonim ***** válasza:
29%
Nem kell megjátszani a hülyét, - a patron becsavarása ha nem megy, akkor nincs miről beszélniük!
2021. máj. 30. 20:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!