Miért vannak egyes nők kiakadva, hogy szerintük szülőgépnek nézik őket miközben a magyar népesség fogy?
Engem is az zavar, hogy kizárólag a nők feladatának állítják be a szülést és a gyereknevelést, mintha a férfinak csak annyi lenne az egészben a szerepe, hogy ad egy spermiumot, amiből gyerek lesz bennem. Innentől kezdve viszont én kockáztatom az egészségem a terhességgel és a szüléssel, én szoptatom a gyereket, én maradok otthon vele, én gondoskodom róla 0-24-ben, én hordom oviba, én csomagolom neki a szendvicset a suliba, én járok szülői értekezletre, én maradok otthon vele, ha beteg lesz, én kérdezem ki tőle a leckét esténként.
Ha olyan kampány indulna, ahol az apukák gyerekneveléssel kapcsolatos feladataira is felhívják a figyelmet és olyan családmodellt mutatnak be, ahol mindkét szülő kiveszi a részét a gyereknevelésből, akkor sem értenék egyet az egésszel, mert szerintem nem az állam feladata eldönteni, hogy ki hány gyereket vállaljon, de valahol egyetértenék vele.
#17:
És ha úgy dönt, hogy minden rendben, akkor a gólya hozza a gyereket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!