Miért vannak egyes nők kiakadva, hogy szerintük szülőgépnek nézik őket miközben a magyar népesség fogy?
Istenem, de örülök, hogy már nem Magyarországon élek és a leendő gyerekeimnek se lesz köze Magyarországhoz a nagyszülőlátogatáson kívül (addigra már az állampolgárságomtól is megszabadulok), egyszerűen undorító ez a gondolkodás.
A gyerekvállalás csakis az adott pár (vagyis mindkét fél) döntése és egyáltalán nincs köze az államhoz. Nem az állam szüli meg a gyereket és nem az állam fogja felnevelni és halálig törődni vele és gondoskodni róla minden létező szempontból.
Fogy a magyar? Egyrészt kit érdekel? Minek szüljön bárki csak azért, hogy egy icipicivel többen legyenek a magyarok, ha amúgy ő nem szeretne? Ez egy olyan téma, ahol az egyén(ek) véleménye mindenképp fontosabb az állam akaratánál.
Másrészt gondolkodjon el az állam, hogy miért hajlandóak kevesebben gyereket vállalni és azoknak a jelentős hányada (saját környezetemből kiindulva) miért hagyja el az országot ehhez.
25/N
Miért vannak egyes férfiak kiakadva, hogy szerintük "tenyészbikának" nézik őket miközben a magyar népesség fogy? Ja és a tenyészbikának meg kell hágnia a 200 kilós bányarémet aki gyereket akar szülni, hogy gyarapodjunk.
Nem annyira egy géphez hasonlítható tempó ha közben fogyunk.
Na hülye kérdésre hülye választ kaptál.
21: a hozzád hasonló hulladék jobb is, hogy kint van.
Adok egy tippet: szerintem annyira se érdekeljen, hogy mi megy itthon, hogy magyar oldalakat nézel, és alájuk kommentelsz. Jobban járunk te is, mi is!
Igen, azért. Engem is neveztek már nemzetáruló hulladéknak, mert nem szeretnék gyereket. :DD
Ne keress benne logikát. :D
"senki más nem érdekli saját magán kívül"
Ez miből jött le?
"ahhoz a nemzethez, amely őt támogatta"
Ezt honnan veszed?
Én nem a 21-es válaszoló vagyok, de engem pl. nem támogatott a nemzet, csak nehezítette a dolgom. Én is tervezem az elköltözést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!