Miért vannak online játékban kiakadva rám a csapattársak ezért?
Ez ilyen stratégiai játék. A napokban hadüzenetet kaptunk békés szövetség létünkre. Én meg kaptam egymás után három támadást, amire azt tanácsolták, hogy inkább nyissak rá kaput, engedjem be az ellenséget csata belül. Én meg úgy döntöttem, hogy a nagy frászt, kivédem. És egész jól ment, de tökre ki vannak rám akadva, hogy többen is mondták, hogy ne álljak bele. Viszont csak a saját csapataik vettek részt a védekezésben, tehát még csak azt sem mondhatom, hogy más állomásoztatott nálam, és nem tudta visszahívni és kárt szenvedett az én személyes makacsságom miatt.
Tehát nem értem a gondot.
Szerintetek mi kiakasztót csináltam azzal, hogy megvédtem magam?
Egyébként Goodgame Empire.
Semmi következménye rájuk nézve. Béketárgyalások folyamatban, de a bejövők jönnek. Aki tud, véd, aki nem, az vagy nyit, vagy ég. Én arra jutottam, hogy most védek. Rájuk nézve ez semmi következmény, rámnézve kissebb seregveszteségek. Ha nyitok, akkor rubint és erőforrásokat bukok. Pusztán annyi, hogy nem hallgattam a vezetőre.
Egyébként azért alakult ki a helyzet, mert állítólag tőlünk valaki gyújtogatni próbált valakinél a másik csapatban és lebukott. Viszont nem illik a játékban a szabotázs (tehát a gyújtogatás), tehát hadüzenet jár érte. Viszont az a tagunk akit vádoltak, az inaktív, illetve ki lett rakva, de nem oldotta meg a helyzetet a búcsú az illetőtől...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!