Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy nyugodjak le ha ijesztő...

Hogy nyugodjak le ha ijesztő videókat néztem meg minden?

Figyelt kérdés
Hülye voltam pedig tudom hogy hogy reagálok ha valami ijesztőt nézek de ma valamiért magával ragadott hogy ilyen horror sztoris videókat nézzek meg eltűnt emberekről cikkeket olvassak főleg így este, a videósat nappal néztem de este jön elő a félsz. 2 órája próbálok elaludni de nehezen megy. Most is vissza jöttem netezni kicsit, hogy eltereljem a gondolataimat. Nézzek valami cuki videókat vagy mit csináljak hogy ne féljek? Felnőtt vagyok, nevessettek ki de most ilyenkor tényleg betojok este. Többet tuti nem csinálom ezt de ma valahogy unatkoztam és rákattantam. Ti miket csináltok ha féltek horror film után vagy bármi ijesztő után? Ilyenkor felmegy az adrenalinom, meg még wc-re se merek kimenni de az most méég ment szerencsére.

2022. ápr. 21. 21:57
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
77%
Ilyen velem is elő szokott fordulni. Általában gamerek játszásait nézem youtube-on, valamilyen kellemes játékról, aminek sztorija is van és akkor arra figyelek, amíg el nem alszom. Esetleg főzős videókat nézek, bár este attól meg éhes is leszel a végén. Ami érdekel és tudod, hogy leköt, az jó lesz.
2022. ápr. 21. 22:12
 2/20 anonim ***** válasza:

Én István a Király rock operát hallgatok. Mindig megnyugtat. <3

[link]

2022. ápr. 21. 22:13
 3/20 anonim ***** válasza:
Hallgass szerelmes zenéket
2022. ápr. 21. 22:14
 4/20 anonim ***** válasza:
77%
Velem is előfordult ilyen. Nézz valami olyat, amit amúgy is szívesen nézel kikapcsolódásként, vagy hallgass zenét.
2022. ápr. 21. 22:20
 5/20 anonim ***** válasza:
28%
Áruld már el hogy minek nézed ha tudod hogy nem bírod.
2022. ápr. 21. 22:26
 6/20 A kérdező kommentje:
5.ott van a leírásban...
2022. ápr. 21. 22:28
 7/20 anonim ***** válasza:
89%
#5 Leírta.
2022. ápr. 21. 22:29
 8/20 A kérdező kommentje:
5.meg ha érdemben nem is szólsz hozzá, feleslegesen ne kommentelj ha el se olvasod a leírást sem...
2022. ápr. 21. 22:36
 9/20 anonim ***** válasza:
49%
El olvastam... Kb olyan vagy mint tesóm jajgat valami hulyesegen amit magának csinált. Szerintem olvass romantikus írásokat vagy olyan eltuntekrol akik megvették.
2022. ápr. 21. 22:38
 10/20 A kérdező kommentje:
9.ismétlem csak magam légyszi ne írj többet, mert nem segítesz semmit ellenben veled a többiek legalább hasznosakat írtak...na szia.
2022. ápr. 21. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!