Írnátok ijesztő sztorikat, amik veletek történtek? 😱
12 éves voltam, falunap volt (anno nem játszottam videójátékokkal, nem néztem horror filmeket stb, szóval kizárt, hogy amiatt láttam volna ilyet,mert a képzeletem játszott volna)
A nagybolt mögé futottunk a többiekkel, én lemaradtam, sötét volt. A többiek már valahol elől voltak. Hátrafelé lépkedtem, és valakinek neki mentem, éreztem. Megfordultam, öltöny volt az emberen, 2 méter magas minimum volt, és ölbe voltak téve a karjai, nem tudtam ki az, néztem tovább felfelé, és nem volt feje. De mégis olyan érzés volt, mintha nézne engem. Először fel se fogtam mit láttam, ledöbbentem.
Vissza néztem még egyszer akkor ott volt. Mikor a többiek vissza jöttek, már eltűnt.
Mikor már egyedül éltem egy csendes helyen, egy időben rendszeresen meditáltam.
Van egy pont, amikor tényleg ellazulsz, és meg is feledkezel magadról, és egyik alkalommal amikor elértem ezt a pontot, közvetlenül a fülem mellett hallottam ahogy egy férfi hangosan nevet, mint valami rossz horrorfilmben.
Legjobb barátnőmmel akkor lehettünk 14-15 évesek, és az általános iskolánk udvarán kosaraztunk, egy nyári délutánon. Elég sok időt töltöttünk ott, már lassan sötétedni kezdett, mikor kezdtünk összeszedelőzködni, csakhogy ezzel egy időben megjelent egy, ránézésre minimum 18+ évesekből álló, fiúcsapat. Eleinte csak szólongattak, de amikor látták, hogy indulunk, mindent eldobva jöttek utánunk, mindenfélét kiabálva. Mi meg totál meg voltunk ijedve és elindultunk a kb. 5 percre lévő bevásárlóközponthoz, kisebb kitérőkkel. Ők pedig végig követtek minket és helyenként disznóságokat kiabálgattak utánunk. Aztán, amikor tudatosult bennük, hogy emberek közé megyünk, lefordultak az egyik párhuzamos utcán.
Lehet, hogy külső szemlélőként nem tűnik ijesztőnek, de akkor nekünk nagyon az volt, utána még vagy félóráig nem mertünk hazaindulni, nehogy megvárjanak minket valahol. (ellentétes irányban lakunk) Végül nem kerültek újra elő, szerencsére.
Öhm... Este jöttem haza, amikor a közelben lévő bolt előtt, kivilágított részen jöttem kocsival, láttam a biciklitároló mellett valamit.
Azt hittem valaki odarakott pár kukászsák szemetet vagy valami, erre másnap olvasom hogy egy holtestet találtak ott😬
Nem tudom hogy most jobban jártam-e, hogy nem vettem észre hogy az egy ember, vagy sem. Picit rosszul éreztem magam utánna, mi van ha tudtak volna még segíteni rajta... Viszont nekem meg sem fordult a fejemben hogy az egy ember lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!