Hogy nyugodjak le ha ijesztő videókat néztem meg minden?
Figyelt kérdés
Hülye voltam pedig tudom hogy hogy reagálok ha valami ijesztőt nézek de ma valamiért magával ragadott hogy ilyen horror sztoris videókat nézzek meg eltűnt emberekről cikkeket olvassak főleg így este, a videósat nappal néztem de este jön elő a félsz. 2 órája próbálok elaludni de nehezen megy. Most is vissza jöttem netezni kicsit, hogy eltereljem a gondolataimat. Nézzek valami cuki videókat vagy mit csináljak hogy ne féljek? Felnőtt vagyok, nevessettek ki de most ilyenkor tényleg betojok este. Többet tuti nem csinálom ezt de ma valahogy unatkoztam és rákattantam. Ti miket csináltok ha féltek horror film után vagy bármi ijesztő után? Ilyenkor felmegy az adrenalinom, meg még wc-re se merek kimenni de az most méég ment szerencsére.2022. ápr. 21. 21:57
11/20 A kérdező kommentje:
Amúgy már kicsit jobban vagyok. :D Néztem Miraculoust és lenyugodtam.:D..
2022. ápr. 21. 22:49
12/20 A kérdező kommentje:
Hé privátos itt is leírhatod aminek neveztél de ennek ellenére tartom amit mondtam...nagyon bunkó a stílusod, pont nem segít hogy még több eltűntről olvassak hiába kerültek elő..amúgy ezt próbáltam de nem segített.
2022. ápr. 21. 22:52
13/20 A kérdező kommentje:
19.Ne hari, azt hittem megint ő az mert privátban is ezzel a szóval illetett. de köszi hogy kiállsz mellettem :) de már nem tudom követni!
2022. ápr. 21. 23:01
14/20 anonim válasza:
Komolyan olyan vagy mint a seggem, hogy szándékosan nem érted, csak kötekedni tudsz, gondolom az empátia is hiányzik belőled, vegyél be valami gyógyszert, ha ilyen ideges vagy a nagy semmi miatt.
Érdekesek ezek a sztorik és beszippant, kíváncsi maradsz, hogy mi a vége, aztán ha elgondolkozol rajta később, akkor rájössz milyen szar világban élünk és átlag emberekkel történnek szörnyű dolgok, akár előzmény nélkül. Nekem fél percbe telt ezt a gondolatmenetet lefuttatni.
Egyébként meg nem világfájdalom, hogy nem tud aludni a kérdező és csak tippeket kért, hogy mi segíthet.
15/20 A kérdező kommentje:
Gáz hogy ennyire rá állt a kérdésre de felidegesíti magát és fogyatékosnak nevet meg minden...leírtuk neki hogy miért néztem meg minden de csak folytatja a kérdezgetést...tényleg én lennék a fogyi? :D
2022. ápr. 21. 23:03
16/20 anonim válasza:
Bocs, 15nek ment volna az előző
17/20 anonim válasza:
Egyébként, nekem az szokott ilyenkor segíteni, ha belegondolok abba, mégis ki a 🌳sz lenne akkora idióta, hogy elszánja magát, hogy elrabol egy embert, oszt pont engem választ. Ugyanannyit kap értem mint egy normális emberért...
18/20 A kérdező kommentje:
Remélem amúgy már nem követi a kérdésem, mert ő talán jobban felhúzta magát mint én rajta :D...
2022. ápr. 21. 23:05
19/20 A kérdező kommentje:
Amúgy durva hogy ennyire használja a fogyatékos szót, még privátban is megírta nekem.
2022. ápr. 21. 23:07
20/20 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!