Mégis miért mennek el a moziba néhányan azért egy horror filmre, hogy végig nevetgéljenek rajta?
Vannak akik szerint csak azért röhögnek, hogy ezzel palástolják az ijedtségüket és biztos vannak ilyenek is, de szerintem ennél több is van a dologban.
De egyszerűen nem fogom fel hogy miért fizetnek immár 2000 forintot azért, hogy ilyet csináljanak?
Az már csak hab a tortán, hogy ezzel még roppant módon zavarhatják is azokat, akik nem ilyen barmok.
Hagy ne mondjam melyik hazai kisebbség egyes tagjai között valamiért különösen népszerű ez a fajta tevékenység.
Már az is megfordult a fejemben, hogy enyhe mentális sérülés esete is fennállhat ilyen embereknél.
Pl mikor van egy ilyen jelenet, hogy egy karakter behajt egy tükröt és hirtelen feltűnik egy sötét alak a tükörképben az, hogy a viharban lehet olyan poénos, hogy hangosan vihogsz rajta??
Most komolyan az ilyenek, hogy beszélhetik meg egymás között, hogy elmenjenek egy horror filmre? :D
Moziban én is nevetek állandóan amikor megijedek, illetve ha jumpscare gyanús cselekményt mutatnak akkor is röhögőgörcsöt kapok, pedig valójában félek.
Egyszerűen màs ott az atmoszféra és emiatt van ez. Ha itthon nézek horror filmet csak szimplán megijedek plusz anyázok egyet :D
Jó ideje nem láttam olyan horrort ami megijesztett volna, mostanában csak a tipikus horror "hangulat" miatt nézem őket, nem pedig az ijedezésért. Ha meg már nem félsz az ilyen filmek közben, akkor feltűnik, hogy milyen gagyi tud lenni némelyik. Tele vannak értelmetlenségekkel, logikai bakikkal, rossz színészi játékkal, amik tényleg viccesek tudnak lenni.
Emlékszem tini koromban annyira féltem az Átok című filmtől, hogy konkrétan napokig alig mertem egyedül maradni a szobámban, és csak villannyal tudtam aludni, de most, hogy újra néztem, eszméletlen viccesnek/gagyinak találtam néhány "ijesztő" jelenetet. Amikor a hintőporos arcú szellem csaj kikukucskált a paplan alól, én is felröhögtem.
Erről nem tehet az ember, egyszerűen csak máshogy élik meg a filmet, mint te. (a burkolt cigányozás pedig felesleges volt)
1# Én meg azt nem értem hogy ha te a horroron nevetsz akkor miért azt nézed? A horror vígjáték az más vagy az annyira sz@r hogy már jó kategória de mondjuk egy Démonok Között vagy Insidious az pont egyik sem.
Azért megyek el moziba mert mondjuk albiban a 15 colos laptopom egy fejhallgatóval valahogy nem ugyanazt az élményt nyújtja mint egy mozivászon.
#2 A mozi inkább az antiszociális baromoknak nem való akik nincsenek másokra tekintettel. Az esetek nagy részében élvezem és nem zavarnak mások.
#4 Aha, akkor remélem ha majd egyszer a mögötted ülő a fejedre teszi a lábát mert ő úgy élvezi akkor neki sem fogsz szólni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!