Mit gondoltok az olyanról lusta?, kinek otthoni tevékenysége kimerül abban beül a tévé vagy net elé vagy fekszik?
"Mi a szakmád? Pszichológia?"
Nem, de elég sok panaszkodó kérdés van itt, hogy nincsenek barátaik, barátnőjük, nem történik velük semmi az életben, nincs semmire energiájuk csak TV-zni.
Nem gondolok róla semmit.
A tévézéssel meg a netezéssel semmi probléma nincsen. Sok ember tölti hasonló módon a szabadidejét.
Én is pont ilyen vagyok. Ez tesz boldoggá, akkor minek csináljak mást? Nyilván pihenni akarok és nem csak akkor mikor este alszom, ezért nem keresek még valami elfoglaltságot, hogy tornázzak vagy kertészkedjek, mert az is fárasztó meg nincs kedvem hozzá. Ezt jó lenne elfogadni, hogy nem minden ember egyforma és az nem feltétlen rossz, ami nem egyezik a te nézeteiddel. Szerintem mindenki csináljon azt, amit őt boldoggá teszi, ha téged pl. a kertészkedés akkor kertészkedj még szabadidődben is. Engem ilyenkor a pihenés tesz boldoggá. Régebben mikor kérdezték, hogy mit csinálok szabadidőmben? Mondtam, hogy pihenek. :D Hát szerintem azért szabadidő, hogy pihenjek, ne elfoglaltságokat keressek, amikhez semmi kedvem nincs.
28/N
Engem például általában mindig érdekel egy-két tudományosabb, technikai jellegűbb dolog. A világon az a legkedvesebb időtöltés számomra, hogy ülök a laptop előtt és erről olvasok, ritkábban videókat nézek.
Aki szerint ezzel baj van, tehet egy szívességet...
Amúgy pont ezért aggódom, hogy mi lesz, amikor lesz napi 30-45 perc szabadidőm magamra, mármint összesen, egy nap alatt ennyi és választani kell a sport és a net között. Az egyik a testi, a másik a lelki egészségemnek kell.
"Nem gondolok senkiről semmit. ... Ki vagyok én, hogy ítélkezzek más felett? ... én sem szeretem ha mások belepofáznak a dolgomba."
Attól, hogy nem akarsz ítélkezni, gondokodni még szabad. És ha megkérdezik, hogy mit gondolsz, te meg elmondod, az még nem belepofázás más dolgába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!