Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mitől van a tv függőség?

Mitől van a tv függőség?

Figyelt kérdés

Férjem elég tv függő de erre csak most döbbentem rá hogy költöztünk hogy ilyen durván….

Csak tv-re tud elaludni, én viszont arra nem! Idegesít a zaj és a villogás.

De ez még annyira nem is baj mert ő sokkal hamarabb alszik el mint én, munkája miatt….. tehát ha én oda jutok hogy aludjak addigra kikapcsolom.

most hogy költöztünk, nincs bekötve tv.

Ő azon volt fentakadva egész végig hogy úristen nincs tv adás….

Az nembaj hogy nincs semmi a helyén stb stb…

Szobába legyen tv meg a konyhába, ha rajta állna szerintem a fürdőszobába is tenne…..

Megoldotta, telefonját rá tükrözte a tv-re…. Szobába is és a konyhába is.

Anélkül nemtud se leülni enni, se lefeküdni…

teljesen mindegy mi megy amúgy benne csak valami menyjen. Ha érdekli a műsor ha nem.

Szerintem ez már betegség… és marha idegesítő.

2022. ápr. 17. 20:46
 1/3 anonim ***** válasza:
45%

Sokkal jobb mint ha egésznap a telefonját nézni!

Én telefon függő vagyok.

2022. ápr. 17. 21:11
 2/3 anonim ***** válasza:
Unalmas, kiüresedett, jellegtelen élete van, ami ellen lusta tenni, ezért valami készenkapott, már meglévő "tartalmat" igyekszik belevinni ahelyett hogy szembenézzen a helyzetével, és ő maga hozza rendbe a dolgokat.
2022. ápr. 17. 23:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Én meg gyakorifüggő vagyok sajnos.
2022. ápr. 18. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!