Mit gondoltok az olyanról lusta?, kinek otthoni tevékenysége kimerül abban beül a tévé vagy net elé vagy fekszik?
Figyelt kérdés
Persze a kötelező takarításon és főzésen, mosáson felül2022. nov. 12. 17:48
1/20 anonim válasza:
Az hogy sokszor nem a TV-t nézi, hanem valamin gondolkodik, nagy valószínűséggel stressz szinten.
És alig van energiája az alap dolgokat ellátni.
Majd családtag hazajön, meglátja, és veszekszenek hogy milyen semmire kellő. Nem azonnal, hanem mondjuk 1 - 2 hét múlva periódikusan.
2/20 anonim válasza:
Egészségére. Én is azt csinálom, mit ugráljak feleslegesen.
3/20 anonim válasza:
Pont leszarom, csak ne kezdje el világmegváltóként előadni, hogy ez milyen jó így meg ne kezdjen el panaszkodni az életére.
4/20 A kérdező kommentje:
De vajon miért nem kertézkedik vagy barkácsol az ilyen miért neki csak ez a kikapcsolódás?
2022. nov. 12. 18:03
5/20 anonim válasza:
"ne kezdjen el panaszkodni az életére."
Mi a szakmád? Pszichológia?
6/20 A kérdező kommentje:
Vagy tornázik, edz?
2022. nov. 12. 18:04
7/20 anonim válasza:
Mert nincs mentális ereje a kreatívabb elfoglaltsághoz.
A TV nézésnél meg nem kell a mentális energiádat használni, max elalszol vagy nézed egy picit a TV-t.
És a mentális energia nem valami telekinézis. Hanem motiváció/ambíció szerű.
8/20 A kérdező kommentje:
Vagy tanul, képzi magát önismeretét?
2022. nov. 12. 18:30
9/20 anonim válasza:
Nem gondolok senkiről semmit. Mindenki úgy él, ahogy neki jó. Nekem a futás a kikapcsolódás, másnak a tv. Ki vagyok én, hogy ítélkezzek más felett? :D én sem szeretem ha mások belepofáznak a dolgomba.
10/20 anonim válasza:
Hogy éppen kipiheni a kötelező takarítást, főzést, mosást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!