Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Én vagyok prűd, vagy ez nem...

Én vagyok prűd, vagy ez nem csak szerintem nincs rendben?

Figyelt kérdés
Pár hete olvastam a szexualitás kategóriában egy kérdést, valami olyasmi volt a kérdés, hogy megcsalnád-e a párod, ha nem derülne ki, vagy nem menne a kapcsolatod rovására, a legtöbben igennel szavaztak, az igennel válaszolók is fel lettek pontozva. Nem akarok senki életébe sem beleszólni, tényleg, de szerintem ez akkor sincs rendben. Ti hogy látjátok ezt?

2022. okt. 31. 02:53
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
8%

6 # "Hogy alacsonyodhat le valaki arra a szintre, hogy ezt hagyja?"

Úgy, hogy ő így akarja élni az életét, mert ő így érzi jól magát, és nincs megfelelési kényszere olyan idióták felé, mint amilyen pl. te is vagy!

Érted, ugye?!

2022. nov. 6. 06:20
 42/44 anonim ***** válasza:
23%
hááát elvileg megcsalás.. meg bűn stb...gyakorlatilag meg a Barátnő/barát dolog sokaknál ilyen haveri dolog kb :D "csak" bnő... még nem feleség. Sokan így gondolják. :/
2022. nov. 6. 06:34
 43/44 anonim ***** válasza:
69%
#41 Ha te nem érted, hogy ez miért lealacsonyító akkor veled van baj.
2022. nov. 6. 06:47
 44/44 anonim ***** válasza:
75%
Minden ilyennel a másik idejét pazarolja az ember, hogy egy normális ember lehessen mellette akivel együtt képes megöregedni a későbbiekben. A bizalom egy fontos mérvadókő az életében MINDENKINEK. NEM LEHET ERRŐL VITA! Ha nézelődsz a húspiacon és kell más is akkor legyen egyedül az ember és csinálja úgy! Ne pedig egy másik ember lelkét tiporva alázza szét, miközben mellét döngeti, hogy márpedig ez így jó, mert kellek másnak is mert mind e közben még mindig csak sajátmaga a fontos és a másik ember nem aki utána szív ez miatt mert lecsúszik az élete nagyrészeről a másik miatt akiben bízik. Miért ilyen nagyon nehéz ezt megérteni? Legyél egyedúl, de ne kapcsolatban ahhoz amíg döngetni akar az ember mással is. Vagy tán arra mutat, hogy egyedül fél lenni az ember? Ami tök ciki
2022. nov. 6. 08:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!