Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Én vagyok prűd, vagy ez nem...

Én vagyok prűd, vagy ez nem csak szerintem nincs rendben?

Figyelt kérdés
Pár hete olvastam a szexualitás kategóriában egy kérdést, valami olyasmi volt a kérdés, hogy megcsalnád-e a párod, ha nem derülne ki, vagy nem menne a kapcsolatod rovására, a legtöbben igennel szavaztak, az igennel válaszolók is fel lettek pontozva. Nem akarok senki életébe sem beleszólni, tényleg, de szerintem ez akkor sincs rendben. Ti hogy látjátok ezt?

2022. okt. 31. 02:53
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
22%
#30 A lényeg az volt, hogy ha EZEKET a dolgokat nem csináljuk, mert EZEK az ösztönök nem irányítanak minket, akkor a szaporodási ösztön miért irányítana? A szövegértést is a pedagógusoktól kellett volna megtanulni, úgy általános iskola alsó tagozatában, de mindegy.
2022. okt. 31. 17:33
 32/44 anonim ***** válasza:
37%
#30 Ha már az ösztönöknél tartunk, akkor másokat megvédeni, illetve félteni a veszélyes, negatív(-nak vélt) dolgoktól viszont természetes ösztön(Sajnos ma már egyre kevésbé mondjuk...), úgyhogy nem mondhatod, hogy én rossz ember vagyok, mert így nem én vagyok a rossz, hanem sokkal inkább te.
2022. okt. 31. 17:54
 33/44 anonim ***** válasza:
69%
#32 Hülyének és rossznak nevezel, amiért leírtam a véleményem, és még magadat tartod szentnek? Az komoly öcsém.
2022. okt. 31. 20:17
 34/44 anonim ***** válasza:
30%
#33 Használd az eszed egy kicsit. Nem azért neveztelek rossznak, mert leírtad a véleményed, ezerörömmel, hanem azért, mert szerinted én vagyok a rossz, mert ösztönösen viselkedem, közben pedig a te ösztönös ideológiáidat nem nevezhetem rossznak, plusz egyébként azzal, hogy egyértelműen kimondod, hogy az ember gyárilag poligám és a közerkölcs csak ránk erőlteti a monogámiát, azzal egyértelműen kimondod, hogy a poligámia lenne a normális, a monogámia pedig csak egy keresztény ideológia, tehát végeredményben a te poligám ideológiád is csak egy ideológia és semmivel sem vagy jobb a közerkölcsnél.
2022. okt. 31. 20:50
 35/44 anonim ***** válasza:
20%

A poligámia és a biszexualitás az ember természeti adottsága ugyanúgy, mint az, hogy mindenevők vagyunk.

A többi csak sima bullshit, hülye moralizálás.

2022. okt. 31. 21:06
 36/44 anonim ***** válasza:
37%
#35 Akkor én mutáns vagyok, amiért nőként nem vonzanak a nők? Ennyi év után kellett megtudnom? 😔
2022. okt. 31. 21:12
 37/44 anonim ***** válasza:
18%
#35 Még mindig nem sikerült definiálnunk a szerelmet, mint érzést, honnan van, mi a funkciója, miért érezzük, létezik-e egyáltalán, ha pedig az ember poligám, akkor vajon létezik-e egyáltalán olyan, hogy hűség, ha pedig nincs, akkor van-e bármi jogunk elítélni azt, aki hütlen a párjával szemben a nem létező monogám kapcsolatában, hisz hát ösztönös, madaraknál is előfordul...
2022. okt. 31. 21:23
 38/44 anonim ***** válasza:
75%
Remélem, hogy azért ez nem általános. Én még a plátói szerelmeimez is hűséges voltam, mert ha egyszer szerelmes vagyok valakibe és érzelmileg köztődök hozza, akkor nem tudom mással elképzelni. Persze én a másik véglet vagyok, mert túlságosan is beleélem magam még akkor is, ha nem viszonozzák. De inkább ez, mint a sekélyes érzelmek, amik sajnos egyre gyakoribbak.
2022. okt. 31. 23:34
 39/44 anonim ***** válasza:
31%

Eszembe se jutott életemben egyszer sem ilyen úgy, hogy van épp valakim. Milyen elme kell egy ilyen gondolatmenetre? Mennyit érsz a húspiacon?

Nem vagy doldog, de elégedett sem azzal akid van. Másra vágysz tán? Akkor minek pazarlod az idejét? Csomó kérdést felvetnek az ilyen kapcsolatok.

Én pl már nem vagyok szerelmes abba akivel vagyok, még sem csalnám me soha. Mert az erkölcseim szerint nagyon gáz lenne és igazából meg sem bírnám tenni.

Ebből is látszik, hogy mennyivel lazábban, erkölcs tanítása nélkül nőttek fel a fiatalok.

2022. nov. 6. 05:28
 40/44 anonim ***** válasza:
100%
Az erkölcs egyre több és mélyebb ágyba süllyed!
2022. nov. 6. 06:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!