Én vagyok prűd, vagy ez nem csak szerintem nincs rendben?
Nem értem, hogy jön a megcsaláshoz egyáltalán a poligámia. A megcsalás hazugság. Színtiszta árulás, a saját ígéreted megszegése. Mi a k.urva anyádnak ígérsz meg valamit, amivel kapcsolatban annyira "woke" vagy, hogy oldalakon keresztül érvelsz ellene (tudományosan egyébként nem teljesen helytálló kijelentésekkel)? Mi a jó édes ótvaros anyátoknak mentek akkor bele házasságba, PÁR kapcsolatba? Megcsalás csak úgy születik, ha az ember hűséget fogad előtte.
Na itt bukik ez az egész. A mono-és poliamór /mono-és poliszexuális kapcsolatoknak is van egy kultúrája. Minden valaha létező felállás egyetlen közös vonása, hogy konszenzussal, a korrektség jegyében zajlik. A hűtlenség = kizsákmányolás. Épp csak azért nem büntetendő, mert nehezebb igazolni, mint egy bolti lopást. De attól még az emberi minőség legalja.
Egy igazi poli önazonos. Előre tudja, hogy milyen kapcsolatban akar élni, nem pedig egy monogám személyt vet alá a saját hülyeségének, mert lusta kivárni, amíg emberére talál egy másik poli személyében.
Tudjátok, kik választanak monogám partnert, hogy utána mellőle lépdeljenek félre? A birtoklásmániások. A lusták, a férgek, a defektes selejtek, akiket egy igazi poligám leköp és megvet. A söpredék.
Visszaélni a másik jóindulatával, aláásni a bizalmát és elárulni, miközben senki sem tartott fegyvert a fejedhez, mikor hűséget fogadtál neki, majd mindezek után azzal védekezni, hogy dehát te nem vagy monogám olyan, mint a családon belüli erőszakot BDSM-nek hívni. A BDSM-ben a kontroll a gyönyörű, hogy a másik kezében van olykor az életed is és ő ezzel nem él vissza. Ez a BDSM sava-borsa. Ha visszaél vele, na, azt mi már csak feljelentésnek hívjuk.
19# - " A humán viselkedéskomplex egyik legfontosabb alapköve viszont a csoportos monogámia."
Mekkora baromság, te jó Isten?!
Anyóka! Én mondok neked (tapasztalatból) 5 érvet a csoportos szexre, ha te tudsz 5 érvet mondani a "csoportos monogámiára".
26
Ellenben az ő dolguk. Mindketten rábólintottak, másnak nem feladata megkérdőjelezni, hogy ez így jó vagy sem. Ha neked nem tetszik, te ne lépj ilyen kapcsolatba.
Ellenben a megcsalásba nem egyezett bele a másik fél, lévén a háta mögött zajlik. Amiről tud mindkét fél és bele is egyezik, az nem megcsalás, azt hívjuk nyitott kapcsolatnak.
Itt nem arról van szó, hogy ki miben szeret élni, itt arról van szó, hogy ki ember és ki féreg
25-ös
Ok,akkor viszont a legtöbb ember egy akaratgyenge selejt.Ez honnan jön?
" Pedig mindenevők vagyunk, a húsra is ösztönösen vadászunk, nem? Vagy mikor öltetek meg egy kisgyereket, és közösültetek utána az anyjával, hogy a ti vérvonalatok maradjon fenn?"
Hú, de össze vannak benned kavarodva a sebességek, anyóca!
A vadászösztön nem nemi ösztön - gondoltam szólok.
Vagy pl. az hím oroszlánok azért ölik meg a másik utódját, mert meg tudja gyorsítani a nőstény peteérését, és akkor lesz hajlandó párosodni...
Az ember akár terhesen is tud szexelni, és ezzel bebizonyosodik, hogy nem csak utódnemzés lehet a szex okozója, hanem maga az élvezet... Sőt: az ember egészen elenyésző százalékban közösül utódnemzés céljából... Ezért nem is sokat válogat, mert nem utódok akar a hímtől, hanem orgazmus-halmazokat! (akitől utódot akar, azt persze /jó esetben/ tudatosan kiválasztja).
Annyit az alapokról. Ezt sem tőlem kellett volna megtanulnod, de hát kevés a pedagógus, és ez általad most is tetten érhető volt.
Élj boldogul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!