Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Én vagyok prűd, vagy ez nem...

Én vagyok prűd, vagy ez nem csak szerintem nincs rendben?

Figyelt kérdés
Pár hete olvastam a szexualitás kategóriában egy kérdést, valami olyasmi volt a kérdés, hogy megcsalnád-e a párod, ha nem derülne ki, vagy nem menne a kapcsolatod rovására, a legtöbben igennel szavaztak, az igennel válaszolók is fel lettek pontozva. Nem akarok senki életébe sem beleszólni, tényleg, de szerintem ez akkor sincs rendben. Ti hogy látjátok ezt?

2022. okt. 31. 02:53
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
70%

Nem értem, hogy jön a megcsaláshoz egyáltalán a poligámia. A megcsalás hazugság. Színtiszta árulás, a saját ígéreted megszegése. Mi a k.urva anyádnak ígérsz meg valamit, amivel kapcsolatban annyira "woke" vagy, hogy oldalakon keresztül érvelsz ellene (tudományosan egyébként nem teljesen helytálló kijelentésekkel)? Mi a jó édes ótvaros anyátoknak mentek akkor bele házasságba, PÁR kapcsolatba? Megcsalás csak úgy születik, ha az ember hűséget fogad előtte.

Na itt bukik ez az egész. A mono-és poliamór /mono-és poliszexuális kapcsolatoknak is van egy kultúrája. Minden valaha létező felállás egyetlen közös vonása, hogy konszenzussal, a korrektség jegyében zajlik. A hűtlenség = kizsákmányolás. Épp csak azért nem büntetendő, mert nehezebb igazolni, mint egy bolti lopást. De attól még az emberi minőség legalja.

Egy igazi poli önazonos. Előre tudja, hogy milyen kapcsolatban akar élni, nem pedig egy monogám személyt vet alá a saját hülyeségének, mert lusta kivárni, amíg emberére talál egy másik poli személyében.

Tudjátok, kik választanak monogám partnert, hogy utána mellőle lépdeljenek félre? A birtoklásmániások. A lusták, a férgek, a defektes selejtek, akiket egy igazi poligám leköp és megvet. A söpredék.

Visszaélni a másik jóindulatával, aláásni a bizalmát és elárulni, miközben senki sem tartott fegyvert a fejedhez, mikor hűséget fogadtál neki, majd mindezek után azzal védekezni, hogy dehát te nem vagy monogám olyan, mint a családon belüli erőszakot BDSM-nek hívni. A BDSM-ben a kontroll a gyönyörű, hogy a másik kezében van olykor az életed is és ő ezzel nem él vissza. Ez a BDSM sava-borsa. Ha visszaél vele, na, azt mi már csak feljelentésnek hívjuk.

2022. okt. 31. 09:34
 22/44 anonim ***** válasza:
22%

19# - " A humán viselkedéskomplex egyik legfontosabb alapköve viszont a csoportos monogámia."

Mekkora baromság, te jó Isten?!

Anyóka! Én mondok neked (tapasztalatból) 5 érvet a csoportos szexre, ha te tudsz 5 érvet mondani a "csoportos monogámiára".

2022. okt. 31. 09:56
 23/44 anonim ***** válasza:
84%
Az internet soha nem fedi le a valóságot. Egyrészt ezen az oldalon jó ha vannak vagy 150-en, ami elég messze van a teljes populációtól, másrészt sok dolgot mond online az ember, amit amúgy élőben nem merne/akarna megtenni. Ennek ékes példája mikor egy facebookos veszekedés odáig fajul, hogy előkerülnek a "na gyere fel a hatodik kerbe aztán úgy beverek neked, anyád se fog megismerni" és hasonló fenyegetések. Előben meg fülüket-farkukat behúzva merednének egymásra.
2022. okt. 31. 09:56
 24/44 anonim ***** válasza:
81%
Általában megy a szentafazekoskodás az oldalon, tehát pont megcsaláspártiak válaszoltak ott, de ez nem jellemző. Amúgy én is azt gondolom, hogy hülyeség megcsalni a másikat, nemcsak a másikkal szemétség, hanem magaddal és a harmadik féllel is.
2022. okt. 31. 09:59
 25/44 anonim ***** válasza:
74%
Imádom hogy itt mindenki azzal jön, hogy az ember gyárilag nem monogám mert szaporodási ösztön meg stb. Mikor vetődtetek rá utoljára a főnökötökre, hogy megszerezzétek tőle a hatalmat? Hmmm, még soha. Mily meglepő, pedig az is ösztönös elvileg, a majmok is ezt csinálják, hát belénk van kódolva. Vagy mikor ugrottatok rá egy élő nyúlra vagy birkára, hogy levadásszátok és megegyétek? Még azt se? Pedig mindenevők vagyunk, a húsra is ösztönösen vadászunk, nem? Vagy mikor öltetek meg egy kisgyereket, és közösültetek utána az anyjával, hogy a ti vérvonalatok maradjon fenn? Ja, hogy nem is vagyunk annyira ösztönlények! Csak arra használjátok ezt a k*baszottul bugyuta érvelést, hogy alátámasszátok, miért nem vagytok képesek kibírni, hogy ne másszatok rá valakire, aki nem a partneretek :D
2022. okt. 31. 10:11
 26/44 anonim ***** válasza:
39%
Oké, hogy konszenzuson alapul, ami egy fokkal kevésbé teszi szánalmassá a dolgot, de gondoljatok bele, hogy nőként, ha lenne egy férjed, akinek rajtad kívűl lenne még 10 felesége és veled alig foglalkozna, míg a másik 10-et a tenyerén hordozná, nektek hogyan esne? Ilyen egy monogám kapcsolatban biztos, hogy nem fog előfordulni, ha szeretik egymást a felek.
2022. okt. 31. 10:15
 27/44 anonim ***** válasza:
61%

26

Ellenben az ő dolguk. Mindketten rábólintottak, másnak nem feladata megkérdőjelezni, hogy ez így jó vagy sem. Ha neked nem tetszik, te ne lépj ilyen kapcsolatba.

Ellenben a megcsalásba nem egyezett bele a másik fél, lévén a háta mögött zajlik. Amiről tud mindkét fél és bele is egyezik, az nem megcsalás, azt hívjuk nyitott kapcsolatnak.

Itt nem arról van szó, hogy ki miben szeret élni, itt arról van szó, hogy ki ember és ki féreg

2022. okt. 31. 10:27
 28/44 anonim ***** válasza:
30%
#27 Úgy imádom, hogy amikor a vita partnerem nem igazán tud már érdemben mit válaszolni a témában, rögtön az a reakciója, hogy semmi közöm hozzá, ő dolguk, pedig nagyon jól tudom, hogy semmi közöm hozzá, de kíváncsi lennék egyébként, hogy hol olvastál olyat, hogy én beleszóltam volna bárki életébe is, ettől függetlenül a véleményem bármiről meglehet, amihez nem kell engedélyt sem kérnem, nem kell ez a tipikus a gyereknek k*ss a neve stílus, képzeld az, hogy te, xyz nem tudjátok meglátni valamiben a problémát még közelsem biztos, hogy nem lehet benne probléma, ez nem arról szól, hogy rád akarom erőltetni a "Keresztény-Konzervatív" ideológiáimat, képzeld van különbség aközött ha azt mondod egy gyereknek, hogy ne nyúljon a konnektorba, mert nem szabad és aközött, ha azt mondod neki, hogy ne nyúljon a konnektorba, mert megrázhatja az áram, az egyik egy szabály, a másik egy tanítás, az hogy elmondom valamiről véleményemet, ergo a te látásod szerint "beleszólok" az életedbe, nem feltétlenül jelenti azt, hogy rosszat is akarok neked, hogy irányítani akarlak, az öngyilkoshajlamú depresszióst sem próbálod lebeszélni róla? Végülis, az ő dolga, mi? Minél többet tudsz egy témában, annál nagyobb rálátásod van és annál racionálisabban is fogsz tudni hozzáállni és dönteni.
2022. okt. 31. 12:30
 29/44 anonim ***** válasza:
23%

25-ös

Ok,akkor viszont a legtöbb ember egy akaratgyenge selejt.Ez honnan jön?

2022. okt. 31. 16:41
 30/44 anonim ***** válasza:
68%

" Pedig mindenevők vagyunk, a húsra is ösztönösen vadászunk, nem? Vagy mikor öltetek meg egy kisgyereket, és közösültetek utána az anyjával, hogy a ti vérvonalatok maradjon fenn?"

Hú, de össze vannak benned kavarodva a sebességek, anyóca!

A vadászösztön nem nemi ösztön - gondoltam szólok.

Vagy pl. az hím oroszlánok azért ölik meg a másik utódját, mert meg tudja gyorsítani a nőstény peteérését, és akkor lesz hajlandó párosodni...

Az ember akár terhesen is tud szexelni, és ezzel bebizonyosodik, hogy nem csak utódnemzés lehet a szex okozója, hanem maga az élvezet... Sőt: az ember egészen elenyésző százalékban közösül utódnemzés céljából... Ezért nem is sokat válogat, mert nem utódok akar a hímtől, hanem orgazmus-halmazokat! (akitől utódot akar, azt persze /jó esetben/ tudatosan kiválasztja).

Annyit az alapokról. Ezt sem tőlem kellett volna megtanulnod, de hát kevés a pedagógus, és ez általad most is tetten érhető volt.

Élj boldogul.

2022. okt. 31. 17:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!