Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Igaz lehet az a statisztika,ho...

Igaz lehet az a statisztika,hogy hazánkban több ezer annyira kövér nő van,hogy nem mennek ki a lakásukból,szinte a négy fal között élnek?

Figyelt kérdés
Engem meglepett ez a hír,nagyon soknak tartom ezt a számot. Én pl.egy ilyen nőt sem ismerek.Valaki tud ilyen hölgyről?Esetleg van a gyakorin ilyen nő?
2022. okt. 28. 09:35
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Ez igaz.De én még nem láttam 170-180 kg-os nőt szűk,testre simuló ruhában.

Ducikat már igen.

A kérdésre visszatérve:ismer valaki olyan kövér nőt,aki szinte ki sem mozdul a lakásából?

2022. nov. 1. 15:26
 12/16 anonim ***** válasza:

11: Én is szoktam látni duci lányokat szük testre simuló rucikban. Jó nagy az önbizalmuk. :P

Hát nem ismerek köryezetemben ilyen túlsúlyos nőt, aki a 4 fal között élne, inkább nálunk a környéken férfiakra jellemző hogy bezárkóznak mert túlsúlyosak.

2022. nov. 1. 15:32
 13/16 A kérdező kommentje:
Sok férfinak tetszenek a duci csajok szük ruhában.Én is megfordulok utánuk.Különösen,ha hatalmas a popsija és szűk farmerben van.
2022. nov. 1. 15:35
 14/16 anonim ***** válasza:
13: Nyáron láttam szük rövidnadrágban túlsúlyos lányokat. Undormány volt!
2022. nov. 1. 15:43
 15/16 A kérdező kommentje:
Neked az volt,nekem tetszene.Azért ez nem jellemző amúgy.Gondolom ők sem 150 kg+-os lányok voltak?
2022. nov. 1. 15:46
 16/16 anonim ***** válasza:

15: Hát 150 kg biztosan nem és olyan 110kg körül lehettek.

Egyébként L vagyok. :P

2022. nov. 1. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!