Egyes nők hogy képesek ennyire hirtelen öregedni?
Sokszor látom mostanában. Igazi csinos, jól kinéző, magukra adó nőkről van szó. Aztán történik valami, és pár év alatt felismerhetetlenül megváltoznak. Felpuffadt, alaktalanná vált arc, üveges és / vagy rosszindulatúvá vált tekintet, elhízás, de még hangszínre és stílusra is megváltoznak sokszor, az egykori szende és igényes hercegnőből rosszindulatú, közönséges viselkedésű perszóna válik.
Értem én hogy mindenki öregszik. Tiszta sor. De miért van ez, hogy egyes nők 1-2 év alatt képesek annyit öregedni, mint mások 5-10 év alatt? Mitől van ez így? Mit tesznek magukkal?
Gyerekvallalas :)
En 2 ev alatt 10 evet oregedtem, az is biztos 😂🙈
Igen, a gyerekszülés tényleg sokat kivesz a női testből. Nem is mindenkinek sikerül utána visszaállnia a régi formájába.
De elfelejtettem hozzátenni, akikről én beszélek, ők többnyire nem szültek még. Az tényleg egy másik helyzet lenne, ott nem csodálkoznék. És még annyit hozzátennék hogy 20-as évei körül levő nőkről van szó. Hogy mégérdekesebb legyen a dolog. Tényleg nem értem.
Sokszor az is lehet a hátterben hogy pl lesz pasija és akkor elkényelmesedik mellette
Vagy a másik oldal, a pasi lehet nem engedi hogy “szexin” oltozzon idovel a csaj lejjebb ad az onbecsulesebol es leszarja az egeszet
Véleményem szerint, amiket a 3-as felsorolt, azok csak kifogások. Meghal valakid, aztán miért muszály depressziós zabálásba kezdeni? Elválsz? És? Az nem arról szól, hogy a régi rosszat elengedjük és teret engedjünk az újnak, az új jónak? Betegség, hacsak nem kell amputálni a lábadat, attól is még tudsz mértékletesen enni, odafigyelni magadra, mozogni, sétálni. Anyukám daganatos betegen is tornázott otthon, igyényesen öltözködött, a külsején egyáltalán nem látszott, hogy bármi baja is lenne, persze néha voltak kivételek, de hát kemó utáni hajhullás általában természetes, de nem mindig.
Szóval, azok akik ennyit öregednek már nem tisztelik saját magukat, esetleg már önutálatban is szenvedhetnek.
Nem szabad hagyni, hogy bármi külső tényező annyira befolyással legyen ránk, hogy feladjuk érte addigi életünket, önmagunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!