Miért annyira hirtelen haragù a nők egy része?
Figyelt kérdés
Néha frászt kapok, annyira fel tudnak fortyanni. 😄2022. okt. 18. 17:35
2/22 anonim válasza:
Ha mondtál valami kreténséget, akkor arra ez szokott lenni a reakció.
3/22 A kérdező kommentje:
Hát, ha az kreténség, ha kétszer kell visszakérdeznem, mert se füle, se farka nem volt a válasznak, akkor tényleg kretén vagyok. Egyébként elég távolságtartó vagyok. Nem hülyülök boldog, boldogtalannal.
Egyébként egymással is sokszor azok, ez nem valami nőgyűlölő sirám.
2022. okt. 18. 17:47
4/22 A kérdező kommentje:
Például valamelyik nap is az egyik idősebb kolléganő úgy nekiment az egyik fiatal lány munkatársnak, hogy csak pislogtam, pedig semmi jóvá tehetetlent nem tett.
2022. okt. 18. 17:50
5/22 anonim válasza:
Ja, mert a férfiak nem azok. azért van annyi bántalmazott, agyonvert, összetört csontú nő és gyerek. Mert nem tud magán uralkodni a pasika. Érdemes módon csak a nála gyengébbel szemben nem tud magán uralkodni. Egy 200 kilós izmaggyal szemben rendkívülien szerény, visszafogott tud maradni.
6/22 A kérdező kommentje:
Jó, az elmebeteg, és/vagy alkoholista barbárokat ne keverjük ide. Eszembe nem jutna bántani sem nőt, sem gyereket.
2022. okt. 18. 17:58
7/22 anonim válasza:
A hirtelen haragtól 2 válasz alatt eljutottunk a csonttörő vadállathoz.
Gyakori, a legvidámabb elmegyógyintézet. XD
8/22 anonim válasza:
7# nagyon durva frusztraciok vannak itt ma este mindkét nembol xd érdemes körülnézni
9/22 anonim válasza:
Nő nővel szemben alapból iylyenek: imádnak egymással cicaharcolni.
Nő férfival általában olyankor van, ha a nő dominánsabb a pasival szeben.
10/22 anonim válasza:
Cicaharc*😅
Mintha valami édes kis állatka lenne a női nem.
Sunyi sz*r a legtöbb.
Leginkább azok akik cicaharcolnak.
Mondom ezt nőként. ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!