Miért annyira hirtelen haragù a nők egy része?
Figyelt kérdés
Néha frászt kapok, annyira fel tudnak fortyanni. 😄2022. okt. 18. 17:35
11/22 anonim válasza:
Mert hamarabb megsemmisülnek, és pánikba esnek .
12/22 A kérdező kommentje:
Hát de miért? 😄 Ha tévednek, az előfordul bárkivel, emiatt nem kéne bepánikolni és vagdalkozni. Ha esetleg rosszat tettek...nos...a felelősséget vállalni kell, akármilyen nemű is vagy.
2022. okt. 18. 19:35
13/22 anonim válasza:
Minden problémát úgy élnek mint ha a világ vége lenne itt .
14/22 A kérdező kommentje:
Tudom, csak éppen nem értem az okát. Probléma van? Megoldjuk! Azért dolgozunk, élünk, működünk még mindig, mert az életünk során már számtalan problémán átrágtuk magunkat, kezdve például a járni, beszélni tanulással.
2022. okt. 18. 20:04
15/22 anonim válasza:
Hát nem tudom én a cicaharcokat nagyon csípem:)
16/22 anonim válasza:
Járni, beszélni az ösztönös dolog na a nők ilyen ösztönnel rendelkeznek a problémák terén .
17/22 anonim válasza:
Érdekes, hogy engem lepontoztatok, pedig 1. egyedül az én válaszom volt értelmes, 2. én írtam igazat.
Nyomorék incel selejtek vagytok csak, meg idióta pick me szánalmas "nők".
18/22 anonim válasza:
1. Idegbetegek.
2. Anyuci és apuci soha nem pofozta fel őket.
19/22 anonim válasza:
Nem kell általánosítani. A mindenre agresszióval, dührohammal reagáló emberek! viselkedése mögött többnyire valamilyen személyiségzavar húzódik meg.
20/22 anonim válasza:
ezen én is elég sokat gondolkodtam mostanában. még ezen az oldalon is rengeteg idegbeteg nő van..
sztem a fő ok az önbizalomhiány, ehhez később hozzáadódik, hogy 27-28 éves koruktól rohamosan csökken a "piaci értékük", és a férfiak már a 22 éves nőket bámulják.
aztán sokkal inkább érzelmi lények, mint a férfiak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!