Kell-e az embernek a programjának lennie ahhoz, hogy nemet tudjon mondani egy hirtelen segítségkérésre?
Figyelt kérdés
Egy családtag építkezik, és a család segít nekik, és előző nap tudtam meg, hogy ma kellene segítség neki
Vissza tudom ezt-e utasítani úgy, hogy ne én legyek a bűnbak?
Azért zavar egyébként a dolog, mert úgy érzem, hogy természetesnek vesznek, és ezért már egyből elvárják, hogy segítsek anélkül, hogy jóval előtte szólnának, szólván, hogy "mi dolgom lenne ..."
Muszáj elfoglaltnak lennie az embernek, ahhoz, hogy ne kerüljön ilyen helyzetben, vagy az elfoglaltság látszatát keltenie?
2022. máj. 21. 08:12
2/3 anonim válasza:
Ezt a család dinamikája határozza meg. Ha eddig szarba se vettek, akkor nyugodtan mond, hogy nem érsz rá. Feltételezem, ha olyan emberről lenne szó, aki fontos neked, akkor szívesen segítenél.
3/3 anonim válasza:
Egyáltalán miért kellene neked csak úgy segítened egy random családtagnak?
Attól még hogy családtag semmi előjoga nem lesz arra, hogy ingyen dolgozzanak neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!