Mit tennél ha betiltanák az orvosi ellátásodat?
Figyelt kérdés
2022. okt. 27. 13:53
21/26 anonim válasza:
Azért a cigi nemcsak a fogak miatt rossz, hanem amúgy is..
22/26 A kérdező kommentje:
Egy komplett alsó felső fogsor fajlagosan jóval olcsóbb persze milliós nagyságrend ha jól tudom.
Szakemberrel lehetne megkérdezni hogy mennyi lesz amire költeni kell ha ez nem történik meg lehet hogy jó befektetés ami megtérül
2022. okt. 28. 10:56
23/26 anonim válasza:
Egyébként ez kb megfontolandó. A felső fogsornál nemsokára 2 fogam marad csak, ami nem hídtartó fog vagy hiányzó a híd alatt.
24/26 A kérdező kommentje:
Igazából ez csak egy tipp volt ha más bajod is van ahhoz végképp nem tudok hozzászólni én csak ezt a véleményt hallottam persze ettől függetlenül nekem is rengeteg így úgy kezelt fogam van. Én csak elGondolkoztam ezen a véleményen.
2022. okt. 28. 11:13
25/26 rmf730 válasza:
Leteszem a havi 8000-et egy számlára és mindig van pénzem orvosra… hidd el jobban kijössz belőle ha nem vagy hipochonder…
26/26 anonim válasza:
Helyzetemből kifolyólag, egoista választ írok: Semmit!!!
Törekednék arra, hogy a természet, minél hamarabb vigyen el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!