Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tennél ha betiltanák az...

Mit tennél ha betiltanák az orvosi ellátásodat?

Figyelt kérdés
2022. okt. 27. 13:53
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
A vonják tévét Akkor miért van az hogy valami fizetős?
2022. okt. 28. 08:22
 12/26 anonim ***** válasza:
72%

Tudom, nem erre gondolsz, de én mégis így érzem magam.

Kisebb, de több krónokus betegségem van és a fogaimmal kiskorom óta gond. Ugye egy kezelt foggal csak a baj lesz a későbbiekben is.

Hát az államiban rohattul nem látnak el, a fogászatnál vársz egy csomót és közlik, hogy ja, menj magánba, mert nincs meg a megfelelő eszközkészletük.

A háziorvosom konkrétan a szülinapjára kapta a diplomáját. Államinál vársz hónapokat, majd minimális kivizsgálással begyógyszereznek.

Szóval csak magán működik.

Bocsi, tudom, nem erre gondoltál. 😅

2022. okt. 28. 08:31
 13/26 A kérdező kommentje:
Mármint mire gondolsz hogy miben nem erre gondoltam? A kérdéssel vagy másik hozzaszolassal?
2022. okt. 28. 08:59
 14/26 anonim ***** válasza:
A kérdéseddel.
2022. okt. 28. 09:01
 15/26 A kérdező kommentje:
Ja így már értem mert azzal amit írtál egyetértek Csak valóban nem ez a kérdés.
2022. okt. 28. 09:09
 16/26 anonim ***** válasza:

Igen, úgyhogy bocsi. :/

Amúgy nem tudom, a fogaimmal előbb-utóbb hatalmas fájdalmakat élnék át, a krónikus betegségeim kb 10 év alatt vinnének el, de az egyik lezeletlenül rákot okoz.

Szerintem ha betiltanák a kezelésemet, nem tudnék mit tenni, de ha nagy fájdalmaim lennének, akkor lehet, hogy drogok, alkohol, esetleg öngyilkosság.

2022. okt. 28. 09:16
 17/26 anonim ***** válasza:
53%

Ha csak államiba nem mehetek, kifizetném a magánt. Ez van, az egészségem minden pénzt megér.

Ha oda sem mehetnék, akkor keresnék orvos haverokat, akikkel mutyizhatok. Vagy magam letolnám az áokot. Műteni nem tudnám magam, ez tény, de arra eddig sem volt szükségem még. Viszont fel tudnék írni magamnak gyógyszert. Fél siker.

2022. okt. 28. 09:19
 18/26 A kérdező kommentje:
Engem ez nem zavar ha a kérdésemhez nem teljesen kapcsolódót írnak sokkal inkább a kötekedő troll valaszok zavarnak de a tiéd szerintem nem az volt.
2022. okt. 28. 09:19
 19/26 A kérdező kommentje:
Én mondjuk Nem vagyok orvos de hallottam olyasmit hogy a fog az egy góc és orvosilag ajánlott egyszerűen az összes fogat kihúzni és porcelánra cserélni. Onnantól kezdve nincsen vele gond és utána nyugodtan lehet cigizni meg kólát inni meg bármit mert a porcelán nem fog sárgulni barnulni se onnantól kezdve nincsen vele gond és nem lehet hogy ez segítene?
2022. okt. 28. 09:22
 20/26 anonim ***** válasza:
Egy fogcsere 85000
2022. okt. 28. 10:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!