Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ugye a kemény munka idővel...

Ugye a kemény munka idővel beérik?

Figyelt kérdés
Teljesen kivagyok borulva. Kezdek összeszakadni az egyetem súlya alatt és emellett még diákmunkázom is, hogy eltartsam magam. Mondjátok, hogy a kemény munka egyszer beérik és nem lesz ennyire rossz, éjszakákig fent vagyok, alig alszok, az evésbe kezdek menekülni, kimerült vagyok, úgy érzem körülöttem az emberek nem csinálnak semmit és csak én vagyok ekkora teher alatt, mert tényleg így látom, más éli az életét szórakozik hétvégén, van pénze nekem meg se időm se pénzem hiába taposom ki a belem. A családomban is volt egy haláleset, de a temetésre se tudtam menni, mert zh-m volt, ez is nagyon bánt, de ha kihagytam volna, akkor később teljesíthetetlen lett volna. Utálom a szakom és utálom a munkám. Ugye nem lesz mindig ilyen nehéz? :(
2022. okt. 25. 00:18
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
20-as: Először megfordult a fejemben, hogy strici vagy, hogy mindenkit édesemezel? De nem lehetsz az. Valószínűleg inkább anyuci így oktat ki téged és azt hiszed, hogy ez menő. Pontosan azoknak szokott ekkora szája és ilyen kivagyi faragatlan stílusa lenni, akik anyuci szoknyája alól sem képesek kibújni. Legalább szövegértésben jeleskedhetnél, ha már baromságokat írsz. Senki nem mondta, hogy vizsgaidőszakban szopjon, pont azt tanácsoltuk neki, hogy váltson szakmát, ha nem szereti és akkor az elégedetlensége is csökkenni fog.
2022. okt. 26. 12:20
 22/31 anonim ***** válasza:
Mi a szakod, mi a munkád?
2022. okt. 26. 13:41
 23/31 A kérdező kommentje:
Pizzázóban dolgozok mindenesként és villamosmérnökit tanulok. 1 évet csináltam meg még alkalmatlan vagyok szakmai gyakorlatot csinálni, de később azt fogok.
2022. okt. 26. 14:44
 24/31 anonim ***** válasza:
DE ha utálod akkor miért ezt tanulod?
2022. okt. 26. 15:51
 25/31 anonim ***** válasza:

A.S.Neill:Az embernek eszébe jut, mennyi sivár munka létezik a földön: szénbányászat, az 50-es csavar beillesztése az 51-es anyacsavarba, csatornaásás, számok összeadása. A világ tele van érdektelen munkákkal, amelyek önmagukban nem okoznak örömöt. Úgy tűnik, az iskoláinkat is az élet unalmasságához igazítjuk. Azzal, hogy a gyerekeket arra kényszerítjük, hogy olyan tantárgyakra figyeljenek, amelyek nem érdeklik őket, előre arra kondicionáljuk őket, hogy később elvégezzék azokat a munkákat, amelyeket nem élveznek.

Oktatás

2022. okt. 26. 23:49
 26/31 anonim ***** válasza:
Igen csak ha mindenki azt csinalna amit szeret, akkor ki vinné el a szemetet?
2022. okt. 27. 05:19
 27/31 anonim ***** válasza:
A robotok majd a jövőben
2022. okt. 27. 09:06
 28/31 anonim ***** válasza:
Kár hogy addigra belefulladunk a sok szemétbe
2022. okt. 27. 10:50
 29/31 anonim ***** válasza:

"Igen csak ha mindenki azt csinalna amit szeret, akkor ki vinné el a szemetet?"

Oké, de azért senki sem kínozza magát halálra az egytemen, hogy aztán elvihesse a szemetet. Egyetemen szenvedésig tanulni azért megy az ember, hogy utána az élete közelebb legyen a jóhoz.

2022. okt. 27. 14:09
 30/31 anonim ***** válasza:
Jó értelemben kell szenvedni. Ha nem érzed magadénak a szakot, nem lennél jó benne. Az is lehet hogy ellenben jó ápoló lennél, szakács vagy akármi
2022. okt. 27. 15:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!