Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 22 évesen az emberek még...

22 évesen az emberek még mindig a cuki jelzővel illetnek, csak azért mert baba arcom van. Ki lehet ezt valaha nőni?

Figyelt kérdés
Lány vagyok.

2022. okt. 23. 20:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Miért akarod kinőni ezt? Kis szerencsével totál kortalan lesz az arcod.
2022. okt. 24. 00:21
 12/14 anonim ***** válasza:
91%

Engem 40 fölött,férfiként is cukinak tartanak a nők,szóval ez van:)

Szóval nem tragédia ez.

2022. okt. 24. 05:54
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Sztem is örülhetsz ennek, emellett a viselkedésed lehet olyan, ami ezt felülírja, árnyalja. Pl. jössz a cuki pofiddal, de közben robotikával foglalkozol, vagy horgászni jársz, evezel, profi tangó táncos vagy. De azt értem, hogy zavar, ha egy szereppel azonosítanak. Én megheccelném az embereket, akik ezt szóvá teszik.
2022. okt. 24. 09:21
 14/14 anonim ***** válasza:
76%

Fogadd el és élvezd!

Sok vénlány meg a fiatalodásért sír.

Jómagam 32 vagyok és 22-nek néznek max.

Legfiatalabb tesóm szokta szivatni a haverjait, hogy oda hív és kérdi tőlük: "hány éves a testvérem?" 😂

De sok vicces szituációt megéltem és élvezem is.

Pl amikor katalógusomat terveztem és nyomdát kerestem.

Egyikhez személyesen mentem be, mert véletlen leltem rá a városi utamon.

Felvázoltam a helyzetet, ötletet, megbeszéltük, de nagyon fura volt a faszi, aki kb korombeli volt.

Úgy kezelt, mint egy diákot, aki most készíti grafikára a vizsgáját. XD

Amikor leesett a téma egyik részénél, elmosolyodtam, keresztbe tettem kezem és picit cinkelődve mondtam neki "folytasd csak" 😂

Nem értette. Picit húztam az agyát és leközöltem. Nem esek bele már a tizen és huszonévesek korosztályába.

Lesokkolt, nem győzött bocsánatot kérni. Aranyos volt.

Igaz a helyzetben a magas férfi mellett inkább én látszódhattam annak. 🙃

Azóta már flörtöl, haha.

Hiába a zakó és aktatáska,melyeket amúgy is imádok, így se nagyon látszik korom.

Beszélgetések alatt bontakozik ki inkább.

Kórházban várva egy 70+os bácsival beszélgettem fél délelőttöt, míg vártunk.

Beszélgetés közepedte elmondta, kicsit fejben zavarodott lett a koromat illetően, mert eszméktől több témakörig sok mimdenre jók a rálátásaim és sok mimdenhez is értek. "Ezért kérem, ne vegye tulakodásnak, de kegyed hány éves?"

Akkor voltam 27.

Meglepődött,20 alatt gondolt.

Az is vicces volt, amikor a hajnali órákban kimentem vásárba és kérdezte az egyik eladó: mit keresel itt ilyen korán egyedül, kislány?

Volt munkahelyemen telibe kaptam egy elmaradást határidővel. Letessékeltek besegíteni a csapatnak, a felettesek is jöttek. Így nem adtunk a formai dolgokra.

Köszönés, név, start.

Körülöttem meg ment a pletyi, ki lesz az új felettes...

Diáknak néztek.

Szünetben bemutattak rendesen. Beleégett a fejembe az emberek arca, ahogyan a döbbenet és sokk kiült rájuk.

Élvezd ki az emberek reakcióit. 😉 Élbezd a fiatalos megjelenést!

Pl korombeliek már huszonévesen leharcolt 50pluszosoknak, mostanra ehh, hagyjuk.

Ápold magad s vigyázz egészségedre, fiatalos megjelenésedre!

Előny és egy kincs is.

+ idősebb korban szívesebben állank szóba pl üzlettársak, engedékenyebbek, támogatóbbak és nagyobb kedvezményeket is adnak.

2 embernél nem mükszik, párom és mentorom. Ismernek, tudják hogyan kell bánni velem, nem elnézőek, főleg ha elterelődik figyelmem a munkáról.

Nehezen koncentrálok huzamosabb ideig dolgokra, könnyen elterelhető a figyelmem alkotáskor pl egy új ötlet miatt.

😅

Építs előnyt abból, amid van. Ne hátrányként éld meg!

(persze ez nem Qrvulást jelent, ezt szegezzük le!)

Egy szép mosolyért egy kedves szép arcon... Nagy fegyver.

32N

2022. nov. 21. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!