22 évesen az emberek még mindig a cuki jelzővel illetnek, csak azért mert baba arcom van. Ki lehet ezt valaha nőni?
Engem 40 fölött,férfiként is cukinak tartanak a nők,szóval ez van:)
Szóval nem tragédia ez.
Fogadd el és élvezd!
Sok vénlány meg a fiatalodásért sír.
Jómagam 32 vagyok és 22-nek néznek max.
Legfiatalabb tesóm szokta szivatni a haverjait, hogy oda hív és kérdi tőlük: "hány éves a testvérem?" 😂
De sok vicces szituációt megéltem és élvezem is.
Pl amikor katalógusomat terveztem és nyomdát kerestem.
Egyikhez személyesen mentem be, mert véletlen leltem rá a városi utamon.
Felvázoltam a helyzetet, ötletet, megbeszéltük, de nagyon fura volt a faszi, aki kb korombeli volt.
Úgy kezelt, mint egy diákot, aki most készíti grafikára a vizsgáját. XD
Amikor leesett a téma egyik részénél, elmosolyodtam, keresztbe tettem kezem és picit cinkelődve mondtam neki "folytasd csak" 😂
Nem értette. Picit húztam az agyát és leközöltem. Nem esek bele már a tizen és huszonévesek korosztályába.
Lesokkolt, nem győzött bocsánatot kérni. Aranyos volt.
Igaz a helyzetben a magas férfi mellett inkább én látszódhattam annak. 🙃
Azóta már flörtöl, haha.
Hiába a zakó és aktatáska,melyeket amúgy is imádok, így se nagyon látszik korom.
Beszélgetések alatt bontakozik ki inkább.
Kórházban várva egy 70+os bácsival beszélgettem fél délelőttöt, míg vártunk.
Beszélgetés közepedte elmondta, kicsit fejben zavarodott lett a koromat illetően, mert eszméktől több témakörig sok mimdenre jók a rálátásaim és sok mimdenhez is értek. "Ezért kérem, ne vegye tulakodásnak, de kegyed hány éves?"
Akkor voltam 27.
Meglepődött,20 alatt gondolt.
Az is vicces volt, amikor a hajnali órákban kimentem vásárba és kérdezte az egyik eladó: mit keresel itt ilyen korán egyedül, kislány?
Volt munkahelyemen telibe kaptam egy elmaradást határidővel. Letessékeltek besegíteni a csapatnak, a felettesek is jöttek. Így nem adtunk a formai dolgokra.
Köszönés, név, start.
Körülöttem meg ment a pletyi, ki lesz az új felettes...
Diáknak néztek.
Szünetben bemutattak rendesen. Beleégett a fejembe az emberek arca, ahogyan a döbbenet és sokk kiült rájuk.
Élvezd ki az emberek reakcióit. 😉 Élbezd a fiatalos megjelenést!
Pl korombeliek már huszonévesen leharcolt 50pluszosoknak, mostanra ehh, hagyjuk.
Ápold magad s vigyázz egészségedre, fiatalos megjelenésedre!
Előny és egy kincs is.
+ idősebb korban szívesebben állank szóba pl üzlettársak, engedékenyebbek, támogatóbbak és nagyobb kedvezményeket is adnak.
2 embernél nem mükszik, párom és mentorom. Ismernek, tudják hogyan kell bánni velem, nem elnézőek, főleg ha elterelődik figyelmem a munkáról.
Nehezen koncentrálok huzamosabb ideig dolgokra, könnyen elterelhető a figyelmem alkotáskor pl egy új ötlet miatt.
😅
Építs előnyt abból, amid van. Ne hátrányként éld meg!
(persze ez nem Qrvulást jelent, ezt szegezzük le!)
Egy szép mosolyért egy kedves szép arcon... Nagy fegyver.
32N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!