Mi volt a legnagyobb fizikai fájdalom, amit valaha megtapasztaltál?
Nehéz megmondani, volt egy pár, de van, amire nem emlékszem. Ami tudom hogy fajt, mikor bele léptem egy zsák varró tűbe, és azért rendesen fel szúrta a talpam. Vagy mikor megrazott a 220.
Illetve kiskoromban letört a fogam, az első. Pár percig nem is vettem észre, de aztán nagyon fajt. Több, mint a fele letört. Aztán meg jó pár évig nagyon érzékeny volt, az is tudott fájni.
Egyszer felbuktattak, és a homlokom szét csattant, emlékszem nagyon fajt és aztán össze varrtak, az is.
Azóta szerencsére nem ért ilyesmi , de az a havi 1-2 női nap, néha, ennél is jobban tud fájni. És valamiért immunis fagyok a fájdalom csillapitokra, vagy épp hogy hat, úgyhogy, nekem ez kb a legnagyobb fájdalom, amit most fel tudok idézni .
Egyről a kettőre jutott a szomszédom!
-Hetekig azt sem tudtam, hogy fogom túlélni!
- ViTZ! :D
Nekem is az övsömör volt az egyik legkellemetlenebb.
Azon kívül volt egy műtétem, a nyakamból vettek ki egy cisztát,vele együtt kivágtak egy darabot a nyelvcsontból is.Utána a lábadozás pár napja eléggé fájdalmas, kínlódás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!