Mi a volt legbántóbb mondat, amit ezen az oldalon írtak neked?
Figyelt kérdés
2022. júl. 24. 12:20
1/29 anonim válasza:
Az, hogy hülye vagyok, összetört a szívem:(
2/29 anonim válasza:
Megtudta egy válaszomból (jogi kategória, segítő válasz volt a Kérdezőnek), hogy ügyvéd vagyok. Írt egy személyes üzenetet (nem a Kérdező, valaki más): "Ügyvéd vagy? Akkor k*a anyád." - épp előtte temettem el az anyukámat, így igencsak szíven ütött ez a teljesen indokolatlan és érthetetlen támadás.
3/29 anonim válasza:
Nem emlékszem, ez jót jelent?:D
4/29 anonim válasza:
5/29 anonim válasza:
Hogy az életem helyes mederbe terelése csak egy illúzió volt, amit elhitettem magammal, de valójában örökre ugyanaz a lúzer maradok, aki mindig is voltam.
6/29 anonim válasza:
Már nem emlékszem, de arra igen, hogy a válaszomat nem engedték át a moderátorok :-D
7/29 A kérdező kommentje:
#2: Jézusom. Sajnos ilyenekre gondoltam, de a többiek nem tudnak válaszolni.
Nekem is ilyesmi volt az mit írtak. 2 éve nagyon megviselt mamám halála. Kérdeztem ki volt hasonló helyzetben, ki tudna tanáccsal segíteni. Majd egy barom azt írta, hogyha annyira hiányzik nekem, akkor kaparjam ki a földből.
Nem tudom az ilyen emberek hogy nem szégyellik magukat. Idióta barmok. Lehet ők röhögve továbbmennek egy másik kérdéshez, de a kérdezőt teljesen összetörik az ilyen mondatok.
#5: Ezt nem szabad magaddal elhitetni!
2022. júl. 24. 12:54
8/29 anonim válasza:
Igazából nem olyan bántó, de volt anno egy kérdés, ahova leírtam egy személyes élményemet (negatív, szomorú élmény igazából), és valaki utána elkezdett a helyesírásomra beszólogatni, merthogy az "ezzel" helyett azt írtam, hogy "evvel". Nem is az, hogy bántó volt, vagy bármi, csak felcseszett az, hogy egy kérdésre szépen válaszolom, megosztom egy saját élményemet, erre valaki tényleg beleköt abba, hogy azt mertem írni, hogy "evvel". Pedig amúgy is, ha jól tudom, az "evvel" sem helytelen, csupán a másik változat a megszokottabb, leginkább azt szokás használni. Viszont nem is ez a lényeg, hanem az, hogy egyszerűen felfoghatatlan számomra, hogy én leírok egy normális választ, amit alapból nem is volt könnyű megfogalmazni, és erre meg megkapom azt valakitől, hogy inkább tanuljak meg írni.
9/29 anonim válasza:
Igazából azok a bántóak, amik meglepnek. Mondjuk úgy, hogy jót akarnál vagy segíteni, erre leírnak valami troll fsságot. Most utoljára ilyen volt, hogy vágjam fel az ereim és vérezzek el, bár ennek a kiváltó oka nem teljesen segítő szándék volt, mondjuk úgy, hogy leírtam a véleményem, de senkit nem akartam vele bántani. Sajnos a valláskárosultak mindent magukra vesznek, amiért a pokolra kerülnek, dehát ez jelenidőben nem izgatja őket.
10/29 anonim válasza:
Az, hogy valaki azt kívánta, hogy erőszakoljanak meg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!