Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a volt legbántóbb mondat,...

Mi a volt legbántóbb mondat, amit ezen az oldalon írtak neked?

Figyelt kérdés

2022. júl. 24. 12:20
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
84%

Illetve, hogy idézzem: "Remélem megerőszakolnak és halálra kúrnak!" :D

#10 voltam

2022. júl. 24. 13:29
 12/29 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem van jópár szellemileg sérült gyakozó. Leveleztem már olyannal, akinél nem jött ki egyből, hogy mentális beteg, de egy idő után kezdett gyanús lenni és hamar be is bizonyosodott, hogy baj van a toronyban.
2022. júl. 24. 13:31
 13/29 anonim ***** válasza:
76%
Kívánták a halálom, meg mindenféle rosszat nekem.
2022. júl. 24. 13:34
 14/29 anonim ***** válasza:
92%
Egy mélypontomon elkezdett a tag öngyilkossági tippekkel bombázni és sok sikert kívánt.
2022. júl. 24. 13:45
 15/29 anonim ***** válasza:
97%
"Mit akarsz te nyomi prűd picsa? Tiltalak."
2022. júl. 24. 13:57
 16/29 anonim ***** válasza:
87%
Az hogy írtam hogy nem sikerül a baba és írta egy féreg hogy nem is csoda.Nem is ismer,nem is tudja ki vagyok de ilyen bunkó megjegyzést tesz holott én semmi bántót nem írtam a kommentben.
2022. júl. 24. 14:14
 17/29 anonim ***** válasza:
93%

Ja és kihagytam hogy írtam hogy vetélésem is volt és ennek ellenére ilyet ír de sebaj a karma majd megmutatja neki is.

2022. júl. 24. 14:16
 18/29 anonim ***** válasza:
25%

Nem emlékszem már,de elég lélegeznem és már ugat a sok pincsikutyi.

Ugye manapság már normalizálva vannak undorító,degradáló dolgok.

Illetve a szerepet betöltéséhez,emberi tulajdonságok,érzelmek,megnyilvánulások is korlátozottan elfogadottak amik elengedhetetlenek lennének ahhoz,hogy egészségesen funkcionáljon a társadalmunk.

Egy férfi már nem emelheti meg a hangját,ha valami állat úszik a levesében az étteremben.

1. Mert sosincs igaza.

2. Mert milyen goromba.

Tök mindegy,hogy mit mondasz és csinálsz,átkoznak akkor is ha eléred amit akarsz meg akkor is ha nem.

Magyarként gyűlölöm a magyar társadalmat,nagyrészt.

Egyáltalán nem tudom elképzelni,hogy itt maradjak,ezekkel az emberekkel vegyem magam körbe.

Ha lenne is innen egy hű társam,megmondanám neki hogy összespórolunk valamennyit és megyünk.

Ha nem tetszik,akkor itt is meghalhat.

Ugyanis hiába is vagy milliomos akár,ha egy lerokkant helyen élsz nem leszel boldog.

Tegyük fel van egy csomó pénzed.

Hol veszel házat?

Egy olyan helyen,ahol sehol semmi?

Na látod.

Mutasson nekem valaki 1 olyan embert,akinek az esze miatt érdemes itt maradnom.

A gyűlölködő kommenteket mindenhol megkapja az ember,az már más kérdés hogy személyes vélemény,vagy morális és íratlan szabály sertése töltetű a dolog.

Az a társadalom már gyenge,nem fejtem ki az okait.

Akik valóban tanultak,és nem ilyen internetfilozófus pszichológiai lélektúró mókuskák azok tudják.

Magyarul szinte alig valakik...

2022. júl. 24. 14:49
 19/29 A kérdező kommentje:

Jézusom. Ezek annál is durvábbak, mint amit gondoltam. Hogy lehetnek ilyen emberek, hogy öngyilkosságra buzdítják a másikat, vagy épp annak örülnek, hogy nem jön össze a baba? Ez gyomorforgató. Rengeteg beteg ember lehet itt fent, akik ebben élik ki magukat. És eltávolítani sem lehet innen őket sajnos. Sértetethetnek bárkit következmény nèlkül.

Nekem is írtak privátban undorító dolgokat. Jeleztem a moderàtornak, de azt mondták, a privát levelekkel nem tudnak mit kezdeni. Tiltsam le. :( Ja csak így másoknak is tovább írogatnak privátban ezek az emberek.

2022. júl. 24. 17:47
 20/29 anonim ***** válasza:
88%

"#29, miylen kirívóan ostoba vagy..."

Ez amúgy nem a legbántóbb, hanem a legújabb! :D.

2022. júl. 24. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!