Mi a volt legbántóbb mondat, amit ezen az oldalon írtak neked?
#21:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__tanarok-iskolatarsak..
Itt egyébként én vagyok az a kirívóan ostoba ember, aki szerintem nem normális, hogy egy gimis tini 20-30-40-es emberekkel jöjjön össze.
Én már megkaptam azt is, hogy jogos volt az, hogy vert az anyám egész gyermekkoromban.
Ez volt a legbántóbb, de már nem csodálkozok rajta. Minél rosszabb élete van valakinek, annál inkább szeretnek az idióta emberek beletaposni.
23
Ez sem igaz teljesen.
Most gondolj bele,hogy mennyi gonosz embernek mennyi hatalma volt.
Néha őket is bántották gyerek korukban,mégsem megoldás hogy ledobnak 7000 bombát egy másik országra,megölve ezzel egy csomó kisgyereket.
Te is azt kívánnád neki,hogy bárcsak verték volna agyon a szülei.
#24.
Én semmilyen esetben nem kívánnám azt senkinek, hogy bántalmazzák. Az nem megoldás semmire. Az ilyen embereket nem kellett volna a hatalom közelébe engedni és akkor nem lett volna probléma velük sem.
Azt pedig nem is értem, hogy miért pont őket hoztad fel példának.
Én magam csak egy átlagos ember vagyok, pont ugyanolyan, mint több milliárd másik személy. Semmivel nem vagyok ártalmasabb, mint bárki más. Én nem vertem meg és nem is öltem meg soha senkit. Szerintem egyértelműen nem érdemeltem meg ezt.
Nem mondat, igazából (visszatérő) helyzet:
Mikor segítek a kérdezőnek valami témában, amiben otthonosan mozgok, esetleg pont az a szakmám, és megkapom más válaszolóktól, hogy hülye vagyok, és/vagy hazudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!