Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Volt már valaha, hogy verekedn...

Volt már valaha, hogy verekedned kellett? Milyen érzés volt aznap este lefeküdni aludni?

Figyelt kérdés
2022. okt. 1. 16:45
 1/6 anonim válasza:
82%
Évekig dolgoztam keményen, majd mindig elnyomtak, rengeteg fájdalmat kellett átélnem. Egyszer jelöltek hónap dolgozójának, aminek kifejezetten örültem, de nehéz ellenfelet kaptam egy srác személyében. Ő nyerte a versenyt, pedig rengeteg energiát fordítottam a munkámra. Nagyon csalódott voltam, hogy nem nyertem, ezt az egyik munkatársam kihasználta, majd olyan kérdéseket tett fel, amire nem voltam nyitott, mondtam neki, hogy nem szeretnék beszélni. Erre tovább hergelt, szóban elmondtam a véleményemet vele kapcsolatban, erre veszekedés lett belőle, mert az anyukámra mondott negatív jelzőket, aki meghalt, meg azt mondta, hogy ne magyarázzák neki fiatal létemre, mert kiüti az összes fogamat. Én erre azt mondtam, hogy akkor rendőrt hívok. Tovább hergelt, majd majdnem egymásnak estünk. Igazából, a cég volt nagyon aljas, ahogy most is, de feljelentés nélkül nem maradhat az ügy, mert rengeteget szenvedtem bent, pedig normálisan és tisztességesen dolgoztam.
2022. okt. 1. 16:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Az adrenalin viszi az embert pár óráig, aztán ha vannak sérüléseid azok maradnak.

Általában egy verekedés ha nem is ütnek meg, jár lehorzsolt kézzel, vagy lila foltokkal az öklödön.

De gyorsabban vége van mint hinnéd. Az átlag ember nem szokott verekedni, nem tudja mit kezdjen magával ilyen helyzetben és eléggé lesokkolja ha megütik.

Ha valaki pl boxol, az kicsit jobb esélyekkel indul, nem lesz annyira meglepve ha megütik, de ez esetben se lesz hosszú a dolog.

2022. okt. 1. 17:04
 3/6 anonim ***** válasza:
88%

Verekednem sose kellett, viszont engem sokszor elgyepáltak suliban. A jóval nagyobbak folyton betaláltak engem, pedig mindenkivel kedves voltam mindig.

Esténként sírtam és teljesen összetörtem lelkileg felnőtt koromra. Már nagyon nehezen nyitok az emberek felé.

2022. okt. 1. 17:07
 4/6 anonim ***** válasza:
35%

10+ évig állami gondozott voltam. Ott a kisebb -nagyobb pofozkodások a napi rutin részét képezték. Onnét egy "elit" környékre költöztem, ahol a helyi erőknek szintén be kellett mutatkoznom párszor, pl mikor az egyik szembe jött velem az előszobámban. Legultoljára 4-5 éve kellett megigazítanom a pólót egy kuntakinte migránson, mikor kisbicskával szerette volna kifejezni a nemtetszését, hogy nem az én pótkocsimon fog eljutni angliába.

Milyen érzés lefeküdni ,elaludni? Attól függ mennyi és mekkora pofonba sétál bele az ember.

2022. okt. 1. 20:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Gyerekként ha valaki csufolodott akkor elvertem. Nem pazaroltam azt időt szajkaratera. Így gyorsabb volt rendezni. Lehet hülyén hangzik de én szerettem verekedni.
2022. okt. 2. 20:49
 6/6 anonim ***** válasza:

Szegény első,remélem,már nem dolgozol azon a szörnyű munkahelyen,ahol folyamatosan bántottak!

Kedves harmadik:járj jógázni:testileg,lelkileg megerősít,és normális emberekkel ismerkedhetsz meg!

2022. okt. 6. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!