Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ki mennyit költ egy átlagos...

Ki mennyit költ egy átlagos nap kajára?

Figyelt kérdés
Egy átlagos hétköznap ki mennyit költ kajára ès ki kávèzik othon ès kik inkább energia italt isznak kávè helyett?

2022. okt. 19. 08:01
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Otthon szoktam kávézni, főzni, meg hozok is otthonról kávét, teát, ebédet a munkahelyemre. Még így is minimum 2 ezer elmegy egy nap. Persze változó ez, mert van, hogy van még otthon korábbról maradt alapanyag és akkor nem kell annyi mindent vennem. Van, amikor meg több is elmegy, mert néha veszek kínai büfében vagy gyorsétteremben ennivalót, vagy készételt. Mostanában ezeket visszafogtam, de azért nincs mindennap időm, kedven főzni és olyankor azért becsúszik néha 1-1 gyorsétterem. Bár ezeket főleg Szép kártyával fizetem, ami pont erre van, másra nem is nagyon tudnám költeni, mert kevés boltban fogadják el.
2022. nov. 8. 13:02
 22/24 anonim ***** válasza:

Nagyjából kb. napi 10 € körül, de ez nagyon változó. Ma pld. semmit sem veszek mert ma állami ünnep van és minden zárva. :D

SK-ban lakom.

2022. nov. 17. 02:58
 23/24 anonim ***** válasza:

3 menü/nap/hét-kb. 25-30.000

Heti bolt kb. 25.000

200-250.000 kb havonta minden egyben.

Itthon főzöm a kávét, energiaitalt maximum a párom iszik.

4-en lakunk egy háztartásban( két férfi, egy két éves kisfiú és én-anya)

Igen nagyon drága lett minden. Már a menü majdnem hogy jobban megéri, mint a főzés. Így legalább minden nap más az ennivaló és fixen van leves. Máskor ha főztem(2 hónapja még így csináltuk), akkor ezért a pénzért heti 4x tudtam főzni és a leves még benne sem volt hétköznap. Szóval úgy érzem jobb egyenlőre a menü, és inkább a többi pénzből veszek gyümölcsöt, zöldséget stb.

2022. nov. 17. 12:45
 24/24 anonim ***** válasza:
Alapélelmiszerre nulla, mert a munkahely biztosítja. Csak rágcsálnivalót meg üdítőt veszek.
2023. ápr. 8. 12:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!