Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ki mennyit költ egy átlagos...

Ki mennyit költ egy átlagos nap kajára?

Figyelt kérdés
Egy átlagos hétköznap ki mennyit költ kajára ès ki kávèzik othon ès kik inkább energia italt isznak kávè helyett?

2022. okt. 19. 08:01
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
36%
Hát a válaszok alapján elég nagy a szegénység sokaknál
2022. okt. 19. 10:23
 12/24 anonim válasza:
24%
A gazdagság nem abból áll, hogy szórjuk a pénzt. Nettó 700 korul keresek, párom 200-at. Ha nem csinalunk költségvetést ez mind el is megy. Azóta írjuk össze az elelmiszert es tartunk nagybevásárlást, amióta kiszámoltam, hogy elment 230k kajára. Valtozatos, egeszséges etrenddel majdnem ugyanezt ezt hozzuk ki most 100 alatt.
2022. okt. 19. 11:08
 13/24 anonim ***** válasza:
72%
Szégyen ez a gondolkodásmód, meg az is hogy gombokért foglalkoztatják a magyar emberek nagy részét és utána még az orruk alá is van dörgölve, hogy egy zacskó csipsz luxus, meg lehet élni ezek nélkül is, meg se erdemled még azt se amennyit most kapsz címmel.
2022. okt. 19. 11:28
 14/24 anonim ***** válasza:
57%
Harácsolásnak van beállítva, hogy ha megkivanod vegyél egy zacskó csipszet vagy csokit, mert hogy hát lehet élni e nélkül is. Lehet de minek..
2022. okt. 19. 11:32
 15/24 anonim ***** válasza:
64%
Naponta kb. 2500 forintot költök kajára. Kávét meg energiaitalt nem fogyasztok soha, mert az nem jó semmire.
2022. okt. 19. 13:23
 16/24 anonim ***** válasza:
66%
Nagy tételben vásárolok, szóval nehéz napra lebontani.
2022. okt. 19. 21:19
 17/24 anonim ***** válasza:
37%
#12 normálisan leírta, erre a sok éhenfagyó gyorsan be is nullázta...
2022. okt. 19. 21:20
 18/24 anonim ***** válasza:
46%
Ha dolgozok akkor ingyen van, szabadnapra is viszek mert dragasag van meg altalaba lusta vagyok fozni egymagamra. Igy kb heti egy 10est
2022. okt. 19. 21:52
 19/24 anonim ***** válasza:
91%

Kb. napi 2000-t. Egy évvel ezelőttig még napi 1000-ből is kijöttem simán, de én nem vagyok nagy étkű, és egyáltalán nem szoktam nassolni semmit, viszont kávézok (azt otthon főzöm), és energiaitalt is iszok.

Nagy különbség amúgy nincs aközött, hogy megfőzök valamit egy hétre előre, és azt viszem a kis dobozomban munkába, vagy kiugrok valamelyik kifőzdébe, és eszek ott egy menüt.

Még pár éve, ha akartam, tudtam a kaján spórolni, hogy olcsóbb kajákat főztem, egy paprikás krumpli pl. alig került valamibe, tészta akármi feltéttel (ami épp akciós volt) szintén, rizs mirelit zöldséggel és akciós hússal sütve, vagy tejberizs, grízes tészta, rakott krumpli... Jelenleg mindennek az ára az egekben van. A mennyiséget meg én már nem tudom hova csökkenteni, mondom, nem nassolok, nem eszek édességet, nem iszok üdítőt, ha elkezdenék kevesebbet enni, akkor fogynék, azt meg nem kéne, egészséges a súlyom. Szerencsére nem érint közvetlenül a dolog (még), de azért felhúz, hogy kiesett a kontroll a kezemből, ma már nincs az, mint három éve, hogy "ó, jó nekem a csirkepaprikás farhátból tésztával két hónapig, aztán a spórolt pénzből elmegyek Milánóba".

2022. okt. 25. 22:50
 20/24 Kroms ***** válasza:
45%
Hetente egyszer szoktam vásárolni kb. 6 rugóért, kávé/e. ital nincs, mindent magamnak készítek, beleértve a kenyeret. Költhetnék sokkal többet is, de pazarlásnak érezném most költekezni, amikor annyi jó befektetési lehetőség van, miközben az élelmiszerárak meg történelmi csúcson.
2022. nov. 4. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!