Ki mennyit költ egy átlagos nap kajára?
Kb. napi 2000-t. Egy évvel ezelőttig még napi 1000-ből is kijöttem simán, de én nem vagyok nagy étkű, és egyáltalán nem szoktam nassolni semmit, viszont kávézok (azt otthon főzöm), és energiaitalt is iszok.
Nagy különbség amúgy nincs aközött, hogy megfőzök valamit egy hétre előre, és azt viszem a kis dobozomban munkába, vagy kiugrok valamelyik kifőzdébe, és eszek ott egy menüt.
Még pár éve, ha akartam, tudtam a kaján spórolni, hogy olcsóbb kajákat főztem, egy paprikás krumpli pl. alig került valamibe, tészta akármi feltéttel (ami épp akciós volt) szintén, rizs mirelit zöldséggel és akciós hússal sütve, vagy tejberizs, grízes tészta, rakott krumpli... Jelenleg mindennek az ára az egekben van. A mennyiséget meg én már nem tudom hova csökkenteni, mondom, nem nassolok, nem eszek édességet, nem iszok üdítőt, ha elkezdenék kevesebbet enni, akkor fogynék, azt meg nem kéne, egészséges a súlyom. Szerencsére nem érint közvetlenül a dolog (még), de azért felhúz, hogy kiesett a kontroll a kezemből, ma már nincs az, mint három éve, hogy "ó, jó nekem a csirkepaprikás farhátból tésztával két hónapig, aztán a spórolt pénzből elmegyek Milánóba".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!