Ha egymás mellé teszel egy gyönyörű nőt és egy gyönyörű férfit,kit találsz szebbnek,előkelőbbnek?
Figyelt kérdés
Mondjuk a férfi "smink nélkül is szép,10ből 10 es,viszont a nő lehet hogy csak sminkkel néz ki jól hiába szép az arca.2022. okt. 12. 19:27
51/69 anonim válasza:
Nagyszerű, de ez nem érv. Én is szeretem a férfiakat és ágytornázni velük, igaz, nekem megteszi egy is, a párom (illetve jelenleg a leendő párom majd). Ja igen, egy életképtelen, szerencsétlenség, hüp-hüp nem pátyolgat egy férfi sem. XD Amúgy ja, nincs párom és még nem haltam meg. Van munkám, amit imádok és szerencsére anyagi gondjaim sincsenek. Van hobbim, 3 macskám, barátok stb. Köszi, jól elvagyok és TÁRSAT keresek, nem gondnokot...
53/69 A kérdező kommentje:
Segítettetek megszülni max de a férfiak többet segítettek rajtam mind lelkileg mind máshogy.
2022. okt. 12. 20:45
54/69 anonim válasza:
56, Oké, de miért nem fókuszálunk inkább az eredeti kérdésre, miért itt öntöd a nő gyűlöletet? Az egész kérdés célja az volt, hogy itt fröcsögj a nőkre?
55/69 anonim válasza:
Sajnos bezárt Lipótmező...honnan szabadultál?
56/69 A kérdező kommentje:
Több férfi mentette meg már az életem.
2022. okt. 12. 20:48
57/69 anonim válasza:
Ha lányaid is vannak mégnagyobb szégyen vagy ezzel a mentalitással. Mit tanítasz nekik? Lábat szét, fej legyen üres, a férfié vagy, k.ss a neved?
58/69 anonim válasza:
Á, feldugós dolgok nem érdekelnek engem :D
Inkább neked kéne lenyugodnod kérdező, teljesen frusztrált vagy.
59/69 anonim válasza:
“ 63/64 A kérdező kommentje:
Egyebként ki kérdezett?”
Te is teljesen feleslegesen szapulod a férfiakat a saját kérdésedet kioffolva.
60/69 A kérdező kommentje:
Miért ti mind férfiak voltatok?Aaaaah aajj
2022. okt. 12. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!